Vasco Emrecan’la Güldü…

Gecenin 2.maçın da Bursalona ile Vasco takımları karşı karşıya gelirken maça istekli başlayan Bursalona takımı 4.dakikada Ayhan ile öne geçti dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan Vasco takımı ilk yarının son dakikaların da 22.dakika da Emrecan ve 25.dakika da Emrenin golleri ile ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İlk yarının sonundaki istekli oyununu 2.yarıda devam ettiren Vasco takımı 2.yarıda bulduğu goller ile maçı kazanmasını bildi.
Kazanma faktörleri:
Vasco takımı maçın henüz başın da kalesinde gol görse de toparlanmaları uzun sürmedi daha kontrollü ve baskılı futbol oynanırken ardarda bulduğu goller ile skor üstünlüğünü eline aldı, misafir oyuncu Emrecan’ın 3 gol kaydettiği maçta kazanmasını bildi. Defansta Emre adeta takımını toparlayan isimdi, kusursuz futbolunu attığı gol ile taçlandırdı diyebiliriz. Takıma yeni katılan Onur orta alan da oyunu yönlendirdi ve oda takımı adına bu gece 1 gol kaydetti. Vasco takımı bu sonuç ile sahadan 5 – 2 skor ile ayrılarak galibiyet serisini 2 maça çıkardı.
Kaybetme Faktörleri:
Maça hızlı başlayan Bursalona takımı ne kadar istekli olduklarını 4.dakika da Ayhan’ın attığı gol ile gösterse’de dakika 22 ve 25’de yediği goller ile ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıda aynı oyununu devam ettiren Vasco takımı karşısında reaksiyon gösteremeyen Bursalona takımı ard arda yediği goller ile oyundan düştü ve maçı 5 – 2 kaybetti. Kaybeden takımın en iyisi Ayhan’dı, maçın başından sonuna kadar istekli futbolunda hiç vazgeçmedi.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Ayhan
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: Ayhan
Maçın Forveti: Emrecan
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni:Bayram