Ulus Gençlerbirliği’nden Müthiş Geri Dönüş!

Cuma kapanış maçında Ankaragücü ile Ulus Gb takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen ve büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan son dakika golleriyle Ulus Gb takımı oldu ve galibiyet hasretini dindirdi.

Ulus Gb takımı revizyonlu kadrosuyla maça iyi başlarken maç boyunca istekli bir oyun sergiledi ve rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirdi. Son bölümlere 3 2 yenik durumda girmelerine karşın son dakikalarda attıkları gollerle sahadan galip ayrılan ekip uzun zamandır hasretini çektiği galibiyete kavuştu. Ulaş 3 golüyle galibiyette büyük rol oynarken diğer gol Muhammed’den geldi.

Ankaragücü takımı genel anlamda iyi bir maç çıkarmasına karşın son dakikalarda yedikleri gollerle yıkıldılar ve hiç de beklemedikleri bir mağlubiyetle ayrıldılar. Yetenekli ayaklarıyla gol yollarında etkili olan ekip savunmada da dirençli bir görüntü sergileseler de sonunu getiremediler ve ellerindeki maçı tutamayıp sahadan yenilgiyle ayrıldılar. Ahmet 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol Şakir’den geldi.

Maçın Adamı: Ulaş

Maçın Gümüş Adamı: Cengiz

Maçın Kalecisi: Ali

Maçın Defansı: Cengiz

Maçın Ortasahası: Muhammed

Maçın Forveti: Ulaş

Maçın Golü: Ulaş

Maçın Centilmeni: Güray