TürkoğluSpor Zirveye Yerleşti!

Gecenin maçında Türkoğluspor ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Türkoğluspor ilk yarısını 4-0 önde tamamladığı karşılaşmadan 7 2 lik skorla galip ayrılıp liderlik koltuğuna yerleşti.
Kazanma Faktörleri:
Türkoğluspor takımı rakibe göre maçı daha çok isteyen taraftı ve sahadan da haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Rakiplerine göre daha çok koşup daha çok pozisyon bulan ekip sahanın her bölgesinde daha arzulu bir oyun sergilerken sahada adeta basmadık yer bırakmadılar. Hücum hattında da etkili bir maç çıkaran ekip sahadan haklı ve rahat bir galibiyetle ayrıldı.
Cska Filistin takımı aslında ilk yarıda maça ortak bir görüntü sergilese de pozisyon bulma konusunda çok yetersizdi ve devreyi 4 0 geride tamamladı. 2. yarıda daha etkili ataklar yapsalar da kondisyon olarak rakipleriyle baş edemediler ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrılıp düşüşlerini sürdürdüler.
Öne Çıkan İsimler
Volkan attığı 4 golle gol krallığındaki yerini sağlamlaştırırken Mehmetcan da orta alandaki başarılı oyununu 3 golle süsledi.
Maçın Adamı: Volkan
Maçın Gümüş Adamı: Mehmetcan
Maçın Kalecisi: Serkan
Maçın Defansı: Bahadır
Maçın Ortasahası: Mehmetcan
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Golü: Mehmetcan
Maçın Centilmeni: Yunus