Torulspor Rövanşı Farklı Aldı!

Gecenin son maçında ateş hattında yer alan iki ekip Kayadibi gençlik ile Torulspor takımları karşı karşıya gelirken Torulspor ilk yarısını 4 0 önde tamamladığı maçtan 7 4 lük skorla galip ayrıldı ve 7 basamak birden yükselip 4. sıraya yerleşti.
Kayadibi Gençlik takımı play off lar yaklaşılırken ideale uzak bir kadro ile sahaya çıkınca maçı daha başlamadan kafa olarak kaybetmişlerdi aslında ki maça da bu şekilde başladılar. Buna rağmen rakip kalede etkili olan ekip net pozisyonlardan sonuç alamayınca skor avantajını yakalayamadı. Şanssız goller yiyip devreye 4 0 geride giren ekip 2. yarıda goller bulsa da açılan farkı kapatamadı. Hücum anlamında iyi işler yapsalar da son vuruşlarda şanssız olan ekip rakip kaleciyi geçemedi. Savunma olarak gayretli bir görüntü çizseler de rakibin hızlı ayakları karşısında zorlandılar. 2. yarıda duran toplarla etkili olan ekip kanat organizasyonlarıyla etkili oldular ve skor ürettiler.
Torulspor ise maça kontrollü başlasa da ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koydu ve hücuma yönelik etkili kadrosuyla skora gitmesini bildi. Murat Şaban ikilisinin uyumu yine farklı skoru getirirken takım halinde iyi mücadele edip hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Maçın başlarında rakibin etkili ataklarını disiplinli savunma anlayışıyla engelleyen tecrübeli ekip hızlı ve etkili ataklarla rakip kalede etkili oldular, aradıkları golleri bulmakta zorlanmadılar.
Öne Çıkan İsimler:
Kayadibi Gençlik takımında savunmada oynayan Eren yaptığı etkili bindirmelerle takımın 2 golle en skorer oyuncusu olurken Torulspor’da ise Erkan savunmanın en diri ismi olarak ön plana çıktı, Şaban 4 golüyle takımını yine sırtladı, Murat da 2 golle skora ciddi katkı sağladı.
Maçın Adamı: Şaban
Maçın Gümüş Adamı: Murat
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Şaban
Maçın Forveti: Murat
Maçın Golü: Erkan
Maçın Centilmeni: Enes