Torul Spor Murat’la Güldü!

Maçın Adamı: Murat
Maçın Gümüş Adamı: Turgay
Maçın Kalecisi: Muhammet
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: Osman
Maçın Forveti: Turgay
Maçın Golü: Murat
Maçın Centilmeni: Doğan
Gecenin son maçında Oldukça çekişmeli bir mücadele izlenirken ilk yarısı 2 1 lik Torul sporun üstünlüğüyle geçilen maçta son 6 dakikaya 3 3 eşitlikle girilse de Murat’ın golüyle gülen taraf Torul Spor oldu ve sahadan 4-3 lük galibiyetle ayrıldılar.
Torul Spor maç boyunca atak bir oyun sergilerken son vuruşlarda oldukça şanssızdılar ve rakip kaleciye geçmekte zorlandılar. Bunun dışında orta alanda mücadeleci bir oyun sergileyen ekip defansı da önde kurarak rakibin Orta alanda rahat top yapmasına izin vermemeye çalıştı. Devreyi 2 1 önde tamamlamalarına rağmen son bölümleri 3 3 lük eşitlikle girilen periyotta stres yapmayan ekip Murat’ın golüyle maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi ve 3 puanı cebine koydu. Murat savunmadaki başarılı oyununu 2 golle süslerken galibiyette büyük rol oynadı, Turgay istediği topları alamamasına rağmen ileri uçta çok istekliydi maçı da 1 golle tamamladı. Osman Orta alanda oyunu iyi kurarken Hasan savunmayı iyi topladı geriden uzun toplarla arkadaşlarına pozisyon hazırladı, kaleci Muhammed ise Kalesinde Güven verirken etkili kurtarışlara imza attı.
Gümüşhane gençlik takımı ise iyi mücadele etmesine rağmen bu maçta da çok şanssızdı, galibiyeti kılpayı Kaçırdılar diyebiliriz. Önceki sezonlara bakışla daha Derli toplu bir görüntü sergileyen ekip sadece gol konusunda sıkıntı çekiyor. Bunun dışında mücadele anlamında rakiple başabaş bir görüntü sergilediler. Kaleci Mustafa çok iyi kurtarışlar yaparken takımını Maç boyunca ayakta tuttu, Kaptan Doğan alışılmışın dışında Bu maç savunmada görev yaparken bu bölgede de başarılı bir performans sergiledi Bir de gole imza attı Orta alanda ise Muhammed iyi mücadele ederken maçına 1 golle tamamladı. Takıma yeni dahil olan Turgut mücadelesiyle bu maçta da ön plana çıkan isim olurken takıma ciddi katkı sağladı Yunus istediği topları alamazsa da maçı 1 golle tamamladı. Ümit ve Hasan savunmada iyi mücadele ederken zaman zaman etkili bindirmeler yaptılar. Bugün savunma olarak da mücadele olarak da iyi görüntü sergilemelerine rağmen tek eksikleri goldü diyebiliriz.