Torul Parma’ya Rövaşı Vermedi!

Gecenin ilk maçında Parma ile Torulspor rövanşta karşı karşıya gelirken ilk maçta kazanan Torulspor bu maçı da farklı geçti ve bonus puanıyla birlikte 9. sıraya kadar yükselerek play off turunda 1. torbaya girme yolunda büyük avantaj elde etti.
Torulspor genel olarak oyunun hakimi olan taraf olurken ideale yakın kadroyla sahaya çıkarken kenarda da Turgay hamlesini elinde bulundurarak maça ne kadar iyi hazırlanmış olduklarını gösterdiler. İlk yarıda skor avantajını elinde bulunduran ekip 2. yarıda da rahat bir oyun sergilerken zaman zaman vites düşürseler de sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldılar ve şampiyonluk yarışında biz de varız dediler. Maçın başlarında rakibin katı savunmasını geçmekte zorlanan ekip kornerlerden bulduğu 2 kafa golüyle kilidi açarken ne kadar komple bir takım olduklarını gösterdiler diyebiliriz.
Şaban orta alanda yine takımın en etkili ismi olurken oyunu iyi kurdu, çok koştu iyi mücadele etti, 3 golle takımını yine sırtlayan isim oldu. Mustafa da maçı 2 golle tamamlarken oyuna sonradan dahil olan Turgay da skora 1 gollük bir katkı sağladı. Hasan savunmayı yine iyi toparlarken Murat gol başarısı gösteremese de ileri uçta çok istekli bir görüntü sergiledi.
Parma takımı böyle zor bir maça bu kadar çok savunma oyuncusuyla çıkarak aslında maçı baştan kaybettiler diyebiliriz. Orta saha oyuncusu olarak Cihat’ı düşünecek olursak bunun dışında hep savunma özellikli oyuncuların kadroda olması skor üretmekte zorlanmalarına sebep oldu. Buna rağmen ilk bölümlerde rakibe iyi direnen ekip 2. yarıda fark da açılınca oyundan düştü ve açılan farkı engelleyemediler. Savunmada Osman Hüseyin ve Fatih gibi tecrübeli oyuncularla oynayıp disiplinden hiç kopmasalar da rakibin genç ve dinamik isimleri kendilerini oldukça zorladı, buna rağmen ilk yarıda yerden geçit vermeyen ekip hava toplarında rakiplerini durduramadılar. Aslında 2. yarıda Fatih oyun disiplininden kopmasa bu kadar gol de yemezlerdi fakat Fatih’in yerini boşaltması takımın düzenini bozdu. Hüseyin ve Osman maç boyunca oldukça disiplinli bir oyun sergilerken yerlerini hiç kaybetmediler, Erkan hasta bir şekilde oynamasına rağmen çok etkili kurtarışlar yaptı, farkın daha da büyümesini engelledi, Cihat orta alanda takımın en çalışkan ismi olurken maçı 1 gol 1 asistle tamamladı, Hakan son vuruşlarda çok şanssız bir maç geçirirken net pozisyonlardan sonuç almadı, oyuna sonradan giren Burak ise takıma hareketlilik getirirken maça orta sahada başlamış olsa maç bu şekilde mi biterdi bilemiyoruz ama oyuna girdikten sonra takımın hücum gücüne sağladığı katkı aşikar.
Maçın Adamı: Şaban
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: Şaban
Maçın Forveti: Murat
Maçın Centilmeni: Hüseyin
Maçın Golü: Şaban