Son Finalist Atmosfer Medya!

Final Four öncesi son turda Atmosfer Medya takımı ile Green Boys takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça istekli başlarken açılışı Green Boys takımından Hamza Kaydederken Atmosfer Medya takımı bu gole Mücahit ile karşılık verdi. İlk yarı karşılıklı goller ile geçilirken ilk yarı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarıya etkili başlayan Green Boys takımı kalecisi Kaan’ın autu uzun kullanırken top rakip kaleye gitti ve Atmosfer takımının kalecisi Emre’nin zeminden topu elinden kaçırması ile top ağlarla buluştu. Öne geçtikten sonra baskısına devam eden Green Boys takımı bir çok gol kaçırırken maçın son anlarında Atmosfer takımı golü buldu ve maç penaltılara gitti. Penaltılarda Kaan 2 topa dokunmasına rağmen golü engelleyemezken Atmosfer takımının kalecisi Emre 1 penaltıyı kurtarmayı başardı. Normal süresi 3-3 biten maçta penaltılar sonucunda 5-4’lük skor ile Final Four’a kalan takım Atmosfer Medya oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Atmosfer Medya takımı kalesinde golü görse de hemen karşılık verdi. İlk yarı beraberlik ile sonuçlanırken 2.yarı kalecisinin hatası ile bir kez daha geriye düşen ekip maçtan kopmayarak maçı penaltılara götürürken penaltılarda da kalecisi Emre’nin 1 penaltıyı kurtarması ile son Final Four biletini kapmayı başardılar. Kalede görev alan Emre kalesinde bir çok gol pozisyonunu engellerken yediği 3.golde zeminin azizliğine uğrasa da penaltılarda hatasını telafi etmeyi başardı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Emre maç boyunca savunmasını terk etmezken rakibin neredeyse her topuna ayak uzattı. İleride ise zaman zaman Tayfun’un eksikliğini hisseden ekipte Mücahit maçın açılışını yaparken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Maç boyunca takım arkadaşlarını besleyen Mücahit oyun görüşü ile fark yarattı. Maçın yıldızı olan Selim ise hırsı ve isteği ile rakip takımı yıldırırken maç boyunca golü aradı. Takımının umutlarının tükendiği dakikalarda sahneye çıkan Selim maçı penaltılara götürmeyi başardı. Maçta geriye düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa Final Four’a kalmayı başardılar.

Kaybetme Faktörleri

Maça oldukça etkili bir başlangıç yapan Green Boys takımı açılışı yapsa da hemen golü yedi. İlk yarı bir kez daha öne geçmeyi başaran ekip kalesinde açıklar verince ilk yarı 2-2 beraberlik ile girdiler. 2.yarı şans golü ile bir kez daha öne geçmeyi başarsalar da skoru bir türlü koruyamayan ekip kalesinde son dakika golü görünce maç berabere bitti. Penaltılar da kalecisi Kaan’ın 2 penaltı da kurtarışa çok yaklaşmasına rağmen kurtarışa imza atamaması nedeniyle şampiyonluğa 4.turda veda ettiler. Kalede görev alan Kaan muazzam bir maç çıkarırken gole de imza atsa da takım arkadaşlarının hataları nedeniyle yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Yakup savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin bir çok atağını kesen Yakup maç boyunca takım arkadaşlarının hatalarını telafi etti. İleride oldukça efektif olan ekipte Hamza tekniği ile rakiplerini çok kolay geçerken bir çok pozisyon buldu. Gökhan ise bitiriciliği ile dikkat çekerken Green Boys takımı 3-2 öndeyken bir çok gol pozisyonunu girse de bunları değerlendiremeyince elendiler.

Maçın Adamı:Selim
Maçın Gümüş Adamı:Gökhan
Maçın Golü:Kaan
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Emre Alkan
Maçın Orta sahası:Gökhan
Maçın Forveti:Selim
Maçın Centilmeni:Kaan