Son 45 güne girilirken Yıldırım Konferansı Lig Değerlendirmesi

Cesse Halısaha Ligi 2018 Açılış liginde son 45 güne girilirken Yıldırım Konferansında geride kalan maçlar hakkında takım bazında değerlendirmelerimiz şu şekilde;
-12 maçta 29 puan toplayan Yamanspor şuan lider durumda bulunurken,birbirini tanıyan oyunculardan kurulan güçlü ekip bu performanslarını devam ettirirlerse normal sezonu da lider bitireceklerine kesin gözüyle bakılıyor.Yıldırım Konferansı ve Bursa Şampiyonluğunu hedefleyen ekibe kalan maçlarında başarılar diliyoruz.
-Ligde 2.sırada yer alan Uludağ Fc ise henüz kadro standardını sağlayabilmiş değil.Maçlara farklı kadrolarla çıkan ekip son maçlarda biraz da olsa kadroyu sabitlemeleri bekleniyor şampiyonluk şansları zor gibi ama imkansız da değil.
-Lige iddialı giriş yapan ve güçlü ekipleri mağlup eden Radyo Türk son maçlarda formsuz bir görüntü çizerken,playofflara doğru toparlanıp playofflardan şampiyonluk kovalayacakları aşikar.
-4.sıradaki Şamspor belkide ligin en güzel futbol oynayan takımı.Ayağa pası çok iyi yapan ekip belli etmese de turnuvanın en gizli favorisi.Güzel oyunlarını böyle devam ettirirlerse istediklerini alacaklar gibi.
-Ligin genç ve istikrarsız takımlarından Gökçemspor iyi bir arkadaş grubundan oluşurken istedikleri zaman yenemeyecekleri takım yok şampiyon olurlar mı bilmem ama onlarda ligde ses getirecektir.
-Son zamanlarda pek maç yapamayan ve maçları az gollü geçen Zafer Gençlik lige devam ederlerse iddialı olabilirler.
-Şuanki sıralamaya göre playoff için son aday gözüken Wristpower lige fırtına gibi başlarken bu formunu sürdürüp üst sıralarda yer alacak mı bekleyip görücez.
-Kajmerler takımı da lige yeni katılan takımlar arasında yer alırken mücadeleci yapılarıyla playoff şansı kovalayacaklardır.
-Güllük City genç ve dinamik kadrosuyla lige renk katan bir ekip olurken devam ederlerse tehlikeli olabilirler.
-Dental Technicians tamamen zevk amaçlı katıldıkları ligde maçların son anına kadar çok iyi mücadele ediyorlar playoff bileti alırlar mı bilmem ama lige renk kattıkları kesin.
-Dudaklı City,Keşanlılar Derneği,Standart Moskova,Surf Casting&Surf Fishing,Laz Bulls da playoff için son ana kadar mücadele verecekler bakalım bunlardan hangileri playoff bileti alabilecek.

Tüm takımlara göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyor,maçlardaki centilmenliklerini sezon boyu devam ettirmelerini diliyoruz.Herkesin tek amacı spor yapmak ilkesiyle maça çıkması hem maçların seyir zevkini arttırıyor hemde olası sakatlıklar meydana gelmemiş oluyor.Tüm takımlara geri kalan maçlarında başarılar diliyoruz.