Slimani’den Fatih Şimşek’e Gözdağı!

Dörtlü Finallerde belki de en heyecanlı geçen maçlardan birine tanık olduk dün akşam. Filistin ve Balat Tr ekiplerinin karşılaşmasında farkı açan Filistin ikinci yarı biran rakibine eşitliği yakalama fırsatı vermiş olsa da son dakikalar da galibiyeti almayı başardı.Filistin takımı 5 1 öne geçtiği maçta rehavete kapılınca skor 5 5 e gelirken karşılıklı gollerle geçen son dakikalarda kazanan Cska Filistin oldu. 
Kazanma Faktörleri
Filistin takımı master cuptan tanıdığımız kaleci Oğuzhan ile maça başladı. Oğuz Balat hücumunun etkili şutlarında bir çok kes başarılı kurtarışlar yapmayı başardı. Filistin defansında Ömer , Enes ve Mustafa yer aldı. Ömer’in en geride oyunu yönlendirmesi takım arkadaşlarının biran olsun maçta kopmamasını sağlaması büyük bir fark oluşturdu. Özellikle ilk yarıda rakibini önde karşılayan filistin savunması kendi hücum oyuncularına daha fazla atak şansı tanımış oldu. Mustafa ve Enes zaman zaman rakip sahaya kat etseler de ikinci yarı biranda dağılan savunma peş peşe gelen gollere engel olamadı. Filistin hücumunda ise Doğan , Kerem ve Slimani yer aldı. Doğan ve Kerem genel olarak topu savunmadan alıp atak başlatan adam eksilten bir oyun anlayışı izlediler. Özellikle Kerem attığı dört gol ile geceye damgasını vurmayı başardı. Slimani ise en ileride özellikle attığı boş koşular ile rakip defansın dengesini bozmayı başardı. Buna birde ceza sahası içerisinde ki bitiriciliğini ekleyen slimani maçın adamlarından olmayı başardı. Filistin önde götürdüğü maçta rakibine beraberlik fırsatı verse de maçı galip bitirmeyi başardı.
Kaybetme Faktörleri
Balat Tr takımı her zaman ki gibi kalede Eren ile maça başladı. Eren zaman zaman iyi kurtarışlar yapsa da bir çok pozisyonda çaresizce topa bakmak durumunda kaldı.Balat savunmasında ise Ahmet, Ahmet ve Sercan yer aldı. Özellikle ilk yarı ceza sahası ve çevresinde rakibe çok fırsat tanıyan Balat savunması yenilen gollerde oldukça hatalıydı. Balat hücumunu ise Ayhan Oktay ve Gökhan sırtladı. İlk yarı bir türlü istedikleri pas trafiğini kuramayan hücum oyuncuları ikinci yarının bir bölümünde başarılı olsa da maçın tamamı için yeterli olmadı. Oktay ve Gökhan önceki maçlarda gösterdikleri performanslarından uzak bir görüntü çizdiler. Balat takımında en etkili oyunu ise hem geride hem ileride Ayhan oynamayı başarsa da takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Balat bir fark ile kaybettiği maç ile final four grubuna mağlubiyetle başladı.
Maçın Adamı : Kerem
Maçın Gümüş adamı : Slimani
Maçın Golü : Kerem
Maçın Savunması : Ömer
Maçın Orta Sahası : Doğan
Maçın Forveti : Slimani
Maçın Kalecisi : Oğuz
Maçın Centilmeni : AYhan