Sezonun Enleri, Başarılı Takımlar, Sezon Analizi…

Sezonu 3 e bölecek olursak lige fırtına gibi başlayan Goriyana takımı uzun süre liderliği elinde bulundururken 12 de 12 maçlık galibiyet serisiyle yaz aylarında ligi salladı. Üniversiteye giden oyuncuları sebebiyle lige ara veren ekibin liderliğini alan Palermo takımı olurken uzun bir süre liderliği elinden bırakmadı Palermo takımı. Sezona Ağustos ayında başlayan ve başlarda sürekli mağlubiyetler alsalar da sonradan vites yükselten Liverpool Fk takımı önlenemez bir çıkış yakaladı ve aldığı üst üste galibiyet ve bonus puanlarıyla ligi açık ara önde bitirip tarihi bir rekor kırarak yakalanması zor bir puanla sezonu 1. sırada bitirdiler. Tabi bu puanlar sadece bonus puanlarıyla gelmezken ligin güçlü ekiplerine karşı aldıkları farklı galibiyetlerle dikkat çektiler.
Maç sayılarına bakacak olursak Liverpool Fk takımı yaptığı 62 maçla sadece bu sezonun değil Lig tarihinde bir sezonda en çok maç yapan takım ünvanını ellerine geçirdiler. Ardından gelen takımlar ise 41 maçla Palermo takımı, 31 maçla Cska Filistin (Ayaz Ticaret), 29 maçla Diriliş Fk, 28 maçla ise Mainz takımları oldular.
Ligde en çok galibiyeti 62 maçta 31 galibiyetle Liverpool Fk takımı alırken ardından 41 maçta 24 galibiyetle Palermo, 31 maçta 21 galibiyetle Cska Filistin (Ayaz Ticaret), 25 maçta 19 galibiyetle Fc Greenboys takımları aldılar.
Ortalama anlamında ise Fc Greenboys, Atmosfer Medya ve Goriyana takımları diğer takımların önünde yer aldılar.
En çok beraberliği 9 beraberlikle Liverpool Fk takımı alırken ardından 8 beraberlikle Vasco, 7 beraberlikle Özkürtün takımları gelirken ilk 17 de beraberlik yaşamayan takım olmadı, her takım en az 1 kez beraberlikle sahadan ayrıldılar.
Play off potasında en az mağlubiyeti ise Goriyana takımı 2 mağlubiyetle alırken Greenboys 4, Atmosfer Medya takımları ise 5 mağlubiyetle sezonu tamamladılar.
Liverpool Fk takımı attığı 293 golle yine kırılması güç bir rekor yakalarken yine yediği 265 golle de play off potasında yer alan bir takımın en fazla yediği gol sayısı olarak da tarihe geçti.
En az gol yiyen takım 49 golle Geçit United takımı olurken ardından 53 golle Atmosfer Medya, 54 golle Goriyana takımları geldi.
Liverpool ligin ilk 7 sıradaki takımlarla oynadığı maçlardan 6 galibiyet 8 mağlubiyet,
Palermo 5 galibiyet 4 mağlubiyet, Cska Filistin (Ayaz Ticaret) 5 galibiyet 3 mağlubiyet, Fc Greenboys 6 galibiyet 2 mağlubiyet, Mainz 3 galibiyet 7 mağlubiyet, Vişne City 5 galibiyet 1 mağlubiyet, Çekiçspor 3 galibiyet 6 mağlubiyet, Çernobil 3 galibiyet 4 mağlubiyet, Diriliş Fk 2 galibiyet 8 mağlubiyet, Atmosfer Medya 5 galibiyet 3 mağlubiyet, Goriyana 4 galibiyet 2 mağlubiyet, Özkürtün Gençlik 3 galibiyet 6 mağlubiyet alarak ayrıldı.