Serhat Atıyor, Siyah Çoraplılar Kazanmaya Devam Ediyor!

Gecenin 2. maçında Siyah Çoraplılar ile Kitap Teknik takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde üstün bir oyun sergileyen Siyah Çoraplılar sahadan 6 0 gibi net bir skorla ayrılıp galibiyet serisini 3 maça çıkardılar.
Siyah Çoraplılar takımı geçen sezon yarıda bıraktıkları işi bu sezon tamamlamak istediklerini her maç gösterirken bu maçta da rahat bir oyunla sahadan farklı galibiyetle ayrıldılar ve çıkışlarını sürdürdüler. Hücum anlamında oldukça rahat bir maç çıkaran ekip golcüsü Serhat’ın 4 gollük performansıyla maçı ilk yarıdan bitirirken savunmada da çok zorlanmadı diyebiliriz. Kaleci Mustafa kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tutarken hatasız bir maç çıkardı.
Kitap Teknik takımı alışkın olmadığı sahadan mıdır bilinmez bu akşam maça hiç ağırlığını koyamadı. İlk yarıda yedikleri gollerle maça erken havlu atan ekip 2. yarıda net pozisyonlar da bulmalarına rağmen motivasyonlarını kaybettikleri için bu pozisyonlardan da sonuç alamadılar. Caner’in erken sakatlığı takımı olumsuz etkilerken gol yollarında şanssız bir maç geçirdiler, tecrübeli rakiplerine karşı istediklerini sahaya yansıtamadılar.
Maçın Adamı: Serhat
Maçın Gümüş Adamı: Erhan
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Mahmut
Maçın Ortasahası: Erhan
Maçın Forveti:Serhat
Maçın Golü: Serhat
Maçın Centilmeni: Kamuran