Semih Fena Patladı!

Gecenin maçında Haddini Bilbao ile Fc Zrenk takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan taraf Fc Zrenk takımı olmasına rağmen ilk yarı Haddini Bilbao takımının 4 3 lük üstünlüğü ile tamamlanırken Haddini Bilbao bu skor avantajını maç boyunca sürdürdü ve maçtan da 8 5lik skorla galip ayrılarak 3 puanı cebine koydu.
Haddini Bilbao takımı maça çok tutuk başlarken birbirleriyle çok kopuk bir görüntü sergilediler ve rakip kalede etkili olamadılar. Kadro olarak ideale yakın bir kadro ile sahada olmalarına karşın ilk bölümlerde istediklerini yapamadılar, rakip kalede de çok da etkili olamayıp kalelerinde ciddi tehlikeler yaşadılar ve ilk bölümlerde yedikleri gollerle yenik duruma düştüler. Buna rağmen skoru eline alan ekip devreye önde girmeyi başardı. 2. yarının başlarında da kafa kafaya giden maçta skor avantajını koruyan ekip rakibin risk alarak savunmada boşluk vermesini iyi değerlendirerek son bölümlerde farkı açtı ve sahadan 8 5 lik skorla galip ayrıldı. İlk 15 dakikalık bölümde silahlarını yeteri kadar kullanamayan ekip ilerleyen dakikalarda üstünlüğü eline aldı ve daha çok pozisyon bulan taraf oldu. Semih bugün attığı 5 golle adeta bir patlama yaparken takımının en skorer oyuncusu ve gecenin yıldızı oldu. Tarık orta alanda oyunu yine iyi kurarken kanatlardan da topu iyi götürdü, arkadaşlarına iyi pozisyonlar hazırladı. Furkan orta alanda takımın en dinamik ismi olurken hem savunmasına yardımcı oldu hem de 2 gol atarak skora ciddi katkı sağladı. Seçkin maç boyunca hem savunmasını hem takımını çok iyi yönlendirirken Tunahan ve Halim maç boyunca savunmadan çok iyi bindirmeler yaparken Halim defalarca gole yaklaştı, maçı 1 golle tamamladı.
Fc Zrenk Fc takımı güçlü rakibine karşı maça çok iyi başlarken henüz ilk dakikalarda çok net pozisyonlar buldu ve çoğunu değerlendiremedi. Rakip Haddini Bilbao şampiyonluğun en ciddi adaylarından olurken buna rağmen böyle bir rakibe karşı çok iyi pozisyonlar bularak maça başlamaları iyiydi fakat kaçan bu pozisyonları ilerleyen dakikalarda çok aradılar. Buna rağmen goller de bulan ekip öne geçip fırsat yakalasa da bu avantajı değerlendiremedi ve devreye yenik girdiler. 2. yarıda skora denge getirmek için takım halinde atak yapmaya çalışan ekip savunmalarında büyük boşluklar verirken kalelerinde verdikleri kontra ataklarla goller yediler ve farkın büyümesine engel olamadılar. İyi mücadele etmelerine rağmen rakibin etkili gol ayaklarını durdurmakta zorlanan ekip özellikle son bölümlerde direnci düştü. Cihat 4 golüyle takımın en skorer ismi olurken Yusuf da maçı 1 gol ile tamamladı.
Maçın Adamı: Semih
Maçın Gümüş Adamı: Furkan
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Semih
Maçın Golü: Cihat
Maçın Centilmeni: Tarık