Sc Terran Tecrübesiyle Kazandı…

Gecenin maçında Sc Terran ile Dinamo Yenibağlar takımı karşılaşırken her iki ekip de maça kontrollü bir oyunla başladılar ve oyun disiplininden kopmadan rakip kalede gol aradılar. Ilk yarısı daha çok pas oyunu şeklinde geçen maçta taraflar net pozisyon bulmakta zorlanırken ilk yarının son bölümlerine kadar her iki taraf da kaleyi bulan şut çekmekte zorlandı. Ilk bölümler kaleciler için rabat geçerken devrenin sonunda gelen karşılıklı gollerle ilk yarı 1 1 lık eşitlikle tamamlandı.
2. yarıya golle başlayan taraf Dinamo Yenibağlar takımı olsa da Sc Terran takımı 3 2 lik üstünlüğü yakaladı ve maçın son dakikasına kadar bu skor üstünlüğünü korudu. Son bölümlerde kalelerinde çok tehlikeler yaşasalar da son dakika buldukları golle sahadan 4 2 lik skorla galip ayrıldı 5 basamak yükselip yeniden 5. sıraya yerleşti.
Dinamo Yenibağlar takımı genel anlamda topla daha iyi olan taraf olup özellikle 2. yarıda oyunu çok iyi kursalar da 3. bölgede çok şanssızlardı ve skor üretme konusunda çok şanssız bir maç geçirdiler. Son bölgeye kadar topu iyi taşıyan ekip bitiricilik konusunda elleri ayaklarına dolaştı ve net pozisyonlardan sonuç alamadılar, skor üretme konusunda beklentilerin altında kalıp mağlubiyete razı oldular. Son dakikasına 3 2 yenik girip net pozisyonlar bulan ekip belki skor üretebilse sahadan en azından 1 puanla ayrılabilirlerdi ama olmadı. Kadrolarında birbirinden yetenekli isimleri olsa da bu isimlerden özellikle skor anlamında istediğini alamayan ekipte Narin geçen maça nazaran beklentilerin altında kaldı. Enes ve Caner takımlarının 1 er golüne imza atan isimler olurken Caner orta alanda takımın en etkili ismiydi, Gökhan da savunmada iyi mücadele etti, rakibe yakın oynadı.
Sc Terran takımı ise iyi savunma yaparak maçı kazandı diyebiliriz, bu akşam için haber başlığı tecrübe kazandı olabilir. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da pozisyon açısından kısır bir maç geçse de 2. yarıda gelen karşılıklı gollere rağmen skor avantajını uzun süre koruyan Sc Terran ekibi kalelerinde çok pozisyon verse de yine kaleciye çok iş düşmedi ve iyi savunmayla bu atakları savuşturdular. Onur Mümin Ufuk üçlüsü katı savunmayla rakibe göz açtırmazken Emrah orta alanda yine çok etkiliydi, attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı. Mustafa hücum hattında rakibi oldukça zorlarken maçı 1 golle tamamladı, Çağlar orta alanda oyunu iyi kurdu ve başarılı bir maç çıkardı.
Maçın Adamı: Emrah
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Kalecisi: Erol
Maçın Defansı: Ufuk
Maçın Ortasahası: Emrah
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Emrah
Maçın Centilmeni: Caner