Salzburg’dan Final Four Provası!

Bremenler ile Salzburg arasında geçen futbol şöleninde izleyenlerin büyük keyif aldığı maçtan Salzburg takımı 2 1 lik skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.

Salzburg için tamamen prestij anlamı taşıyan maçta güçlü rakibine karşı üst düzey bir mücadele sergilerken rakibin etkili ayaklarına karşı kalelerini çok iyi savundular. Rakibi kendi ceza alanlarına çok sokmayan ekip rakibi daha çok uzaktan şutlara zorlarken kaleci Erkan’ın da başarılı performansıyla minimum sayıda gol yiyerek maçı galibiyetle tamamladılar. Gol yollarında çok etkili olamasalar da orta alanda ve savunmada çok iyi mücadele eden ekipte Erkan Terzi kurtarışlarıyla, stoper Yasin ise başarılı performansı ve galibiyeti getiren kendi sahasından attığı jeneriklik gol ile ön plana çıktılar.

Bremenler takımı sahaya üst düzey bir kadroyla çıkarken sahanın her bölgesine iyi yayılıp iyi pas yapmalarına karşın bitiricilik konusunda istediklerini yapamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. İyi bir futbol sergilemelerine karşın 3. bölgede istedikleri boşlukları bulamayan ekip skor üretmekte zorlanırken rakip kalecinin başarılı performansını geçemediler. Hücum hattının yanı sıra savunmadan da etkili bindirmeler yapan ekip Bünyamin’in etkili şutlarıyla gol ararken Erkan’ı geçemediler.

Maçın Adamı: Erkan

Maçın Gümüş Adamı: Yasin

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Selim

Maçın Forveti: Mustafa

Maçın Centilmeni: Erkan

Maçın Golü: Yasin