Sadıçlar Beraberlikle Döndü!

Gecenin ilk maçında Sadıçlar Fc ile AntiLens Forza Slimani takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna büyük çekişme içinde geçen maçta son dakika golleri 3 puan bir o tarafa bir bu tarafa gitse de skor adaletli oldu ve iki ekip de sahadan 1 er puanla ayrıldı.
Sadıçlar Fc maça çok hızlı başlarken ilk bölümlerde peş peşe buldukları gollerle skoru 3 0 a getirseler de bu avantajı iyi kullanamadılar ve 2. yarıda skor olarak geriye düştüler. Buna rağmen oyunu bırakmayan ekip son dakikada buldukları gollerle önce beraberliği sağladılar ardından öne geçecek golü attılar fakat uzatmalarda gelen golle yıkılan ekip sahadan 1 puanla ayrıldı. İlk yarıda yakaladıkları skor avantajını koruyabilseydiler sahadan galibiyetle ayrılmaları daha olasıydı fakat bu avantajı biraz da rehavetli iyi değerlendiremediler. Emre attığı 3 golle gecenin en etkili isimlerinden olurken Selim de maçı 2 golle tamamladı ve orta alanda iyi işler yaptı.
AntiLens Forza Slimani takımı maça çok kötü başlarken peş peşe gollerle 3 0 yenik duruma düştüler fakat iyi reaksiyon gösterip 2. yarıda skor avantajını eline aldılar. Bir ara oyunu rakip kaleye yığan ekip adeta dünyaları kaçırırken son bölümlerde yedikleri gollerle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Kaçırılan goller yine en önemli handikap olarak göze çarparken bu harcanan pozisyonlar son dakikalarda çok arandı ve beraberlik golü de son dakikada geldi. Slimani kaçırdığı gollere rağmen 3 golle iyi bir maç çıkarırken özellikle Çağatay çok formda bir görüntü sergiledi ve uzaktan klas golleriyle takımına büyük katkı sağladı.
Maçın Adamı : Çağatay
Maçın Gümüş Adamı : Emre
Maçın Kalecisi : İsmail
Maçın Defansı : Yusuf
Maçın Orta Sahası : Çağatay
Maçın Forveti : Emre
Maçın Golü : Emre
Maçın Centilmeni : Yusuf