Pirdemir 3 Puanla Tanıştı!

Günün ilk maçında Geçit United ile Pirdemir takımları karşı karşıya gelirken baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçta her iki takım da 3 puana yakın bir oyun sergilese de son dakika golü ile gülen Pirdemir oldu ve ligdeki ilk galibiyetlerini almış oldular.
Kazanma Faktörleri:
Pirdemir takımı maça kötü başlayıp skor olarak geriye düşse de sonradan oyunu toparlayıp skor üstünlüğünü eline aldı. Son bölümlerde rehavete kapılmaları sıkıntıya düşmelerine sebep olsa da son dakika golü ile galibiyeti alan taraf oldular. Genel anlamda iyi savunma yapan ekip hücum hattında da etkili olsalar da basit goller yediler ve son bölümlerde oldukça zorlandılar. Takım yeni olmasıyla zaman zaman uyum sorunu yaşasalar da ilerleyen haftalarda iyi yerlere geleceklerinin sinyallerini verdiler.
Kaybetme Faktörleri:
Geçit United takımı aslında maça iyi de başlamasına karşın skor avantajını koruyamadı ve yenik duruma düştü. 2. yarıda gol için bastırsalar da aradıkları golleri bulmakta zorlanan ekip son dakikalarda skora denge getirmeyi başardı. Bu dakikalardan sonra şans yanında olan maçı kazanacaktı ki net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunlardan sonuç alamayınca kalelerinde gördükleri golle sahadan 7 6 lık skorla sahadan mağlup ayrıldılar. Geçen sezona bakışla daha derli toplu bir görüntü sergileyen ekip bu akşam sahadan mağlubiyetle ayrılsalar da önümüzdeki maçlar için umut verdiler. Özellikle ilk yarıda kaçırılan golleri 2. yarıda çok arayan ekip gol yollarındaki cömertliklerini çözdükleri takdirde üst basamaklara tırmanacaklardır diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Rahmin
Maçın Gümüş Adamı: Dinçer
Maçın Kalecisi: Mahmut
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Dinçer
Maçın Forveti: Rahmi
Maçın Centilmeni: Yunus
Maçın Golü: Rahmi