Parma Premier Ligde Puanla Tanıştı…

Gecenin ilk maçında parma ve hizmet city takımları karşı karşıya geldi. Denk güçlerin karşı karşıya geldiği bu maçta ilk yarının ilk bölümünde iki takımda kontrollü bir oyunu tercih etti karşı kaleye çok fazla adamla hücum etmeyen iki ekipte orta sahalarına kalabalık tutarak rakibin etkili ataklar geliştirmesini engellediler. Ilk yarının 2. Bölümünde biraz daha önde oynamaya çalışan Parma takımı orta sahada yaptığı presle kaptığı toplarla hücuma kalkmaya çalıştı bunlardan birinde Metehan orta sahada kaptığı topla rakip kaleye doğru ilerledi ve hizmet City defansını çalımlayarak gol yaptığı ilk yarı bu skorla tamamlandı ikinci yarının ilk bölümünde yine orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maç izledik hizmet city de ise ilk yarının sonlarına doğru kasığında Ağrı hisseden Fatih’in bunun da etkisiyle oyuna ağırlığını koyamayınca sahada üretkenliğini kaybeden bir hizmet City takımı gördük. ikinci yarının 2. Bölümünde de yine karşılıklı top kayıpları şeklinde geçen maçta Gecenin en etkili ismi Metehan uzun topla defanstan atılan uzun topla kaleci ile karşı karşıya kaldı yaptığı vuruşu kaleci Nihat çıkardı fakat dönen topu takip eden Metehan ikinci golü bularak takımını rahatlattı çok fazla pozisyon göremediğimiz maç Parma takımının 2 sıfırlık galibiyeti ile sonuçlandı
Parma takımı
Bu gece sahada daha istekli bir Parma takımı gördük oyundan kopmadan oynadılar orta sahada iyi bastılar ve rakibi kapattılar fakat yine üretkenlik konusunda sıkıntılıydılar.Savunmada genel olarak disiplinli bir oyun sergileseler de zaman zaman eksik yakalandılar ve kalelerinde ciddi tehlikeler atlattılar. Rakip takımın gol pozisyonlarında cömert olması kendi işlerini de kolaylaştırırken rakip biraz daha özellikle son vuruşlarda şanslı olsaydı bu boşluklar pahalıya patlayabilirdi. İleride yeteri kadar çoğalamayan ekip Metehan’ın golleriyle ayakta dursa da istedikleri pozisyonları çok da bulamadılar diyebiliriz.
Hizmet City takımı
Hizmet City takımı bu akşam özellikle orta alanda çok iyi paslaşmalar yaparken tek eksikleri son vuruşlardı. Aslında rakibe göre çok da net pozisyon bulan ekip rakibin tecrübeli eldiveni Erkan Terzi’yi yeteri kadar zorlayamadı ve şutları cılız kaldı. Kanatları ve orta alanın orta bölgesini iyi paslaşmalarla geçen ekip son vuruşlarda şanssız olunca skor üretemediler. Son bölümlerde savunmada risk alıp bütün hatlarıyla yüklenen ekip gol şansı bulamasalar da bol pozisyonlu ve istekli bir maç geçirdiler ve ilk maça bakışla çok daha pozistif bir futbol oynadılar. Fatih uzaktan şutlarla sürekli rakip kaleyi yoklarken arkadaşlarına da çok net pozisyonlar hazırladı çok etkili gol pasları verdi fakat şanssızlık bugün takımın yakasını bırakmadı. Eray Yakup ikilisi orta alanda çok istekli bir maç çıkarırken iyi paslaşmalarla rakip savunmayı oldukça zorladılar, savunma üçlüsü oldukça çalışkan bir görüntü sergilerken rakibe çok da pozisyon vermedi, kaleci Nihat ise tabiri caizse dünyaları çıkardı, sakat sakat oyuna devam etmesine rağmen takımına maç boyunca güven verdi.
Maçın Adamı: Metehan
Maçın Gümüş Adamı: Eray
Maçın Kalecisi: Nihat
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası : Eray
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Fatih Akkuş

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.