Parma Playofflara hazır

Cesse halı saha ligi Merkez Konferansı’nda gecenin ikinci maçında Parma ile Kudüs ekipleri karşı karşıya geldi birbirine denk iki ekibin mücadelesinde Gülen taraf 3-0 lik skor ile parma takımı oldu.
Ilk yarının ilk bölümünde rakibine oranla biraz daha golü düşünen Kudüs ekibi orta sahada Furkan Mahmut ve barışın ve ileride Tolga’nın etkili atakları ile gol arasa da son hareketlerde başarılı olamayınca golü bir türlü bulamadı Buna karşın Parma ekibinde defansta Burak Osman ve Fatih yaptıkları kritik müdahalelerle kalelerine gelebilecek tehlikeleri önledi uzaktan çekilen şutlar da ise kaleci Mehmet Can gole izin vermedi. Ilk yarının 2. Bölümünde ise oyun hakimiyetini yavaş yavaş eline alan parma orta sahada Cihat Mete ve Yusuf Dede ile etkili ataklar bursa’da rakip karedeki son vuruşlarda başarılı olamayınca bir türlü istedikleri skoru yakalayamadı lar ilk yarının son bölümünde aradığı golü Mete ile bulan parmağı ekibi soyunma odasına 1-0 lık skorla gitmiş oldu.
Ikinci yarının tamamında yine birbirine denk bir futbol izledik yaptıkları 2’ye 1 lerle ve kanatları hızlı kullanarak rakip Kalede etkili olmaya çalışan parma ekibinde defanstan çıkan Fatih de bu üçlüye destek verince rakip Kale önünde tehlikeli ataklar buldular bu ataklarda Kudüs kalecisi Bahri’yi geçemediler yine Kudüs defasında Hakan Samet ve Furkan rakip ataklarda kademeyi iyi yapınca birçok pozisyonu önlemiş oldular. Buna karşın Kudüs ekibi de Mehmet Barış ve Tolga ile rakip Kalede tehlikeli ataklar gerçekleştirdiler Parma defasında Burak ve Osman’ı zaman zaman zorlayan ekip aradığı golü ise bir türlü bulmayı başaramadı maçın sonlarına doğru morali bozulan ve gol bulmak için defans güvenliğini iyice elden bırakan Kudüs ekibi Kalesi’nde iki gol daha bularak maçı 3-0 kaybetti.
Maçtan önce play off Lara kalması Garantilenen iki ekipte maça gereği kadar asılmadığı diyebiliriz.

Parma
Kalede Mehmet Can Her zamanki gibi başarılı bir oyun sergiledi seyrek gelişen Kudüs tehlikelerinde kalesini gole kapadı defansta Burak Osman ve Fatih rakip forvetleri gol şansı tanımadılar adam adama savunmaya güzel yapan ekip maçı gol yemeden tamamladı Fatih zaman zaman ileri uçtaki ekibi de destek vererek takımının gol bürosunda önemli rol oynadı ileri uçta Cihat Mete ve Yusuf Dede zaman zaman pas hataları yapsalarda maçı kazanmak için gerekli olan skoru bulmayı başardılar.

Kudüs
Kalede Bahri yine başarılı bir performans sergiledi yaptığı kurtarışlar la maçın kopmasını engelledi defansta Hakan Samet ve Furkan hızlı ve etkili Parma ileri uç elemanları karşısında yaptıkları son müdahalelerle birçok gollük pozisyonu engellediler.
Ileri uçta mehmet,barış ve Tolga gol bulmak için çok çalıştılar güzel bir futbol ortaya koyan üçlü bu gece için şanssızdı diyebiliriz.

Maçın Adamı:Mete
Maçın Gümüş Adamı: Barış
Maçın kalecisi:Bahri
Maçın Defansı:Burak
Maçın Ortasahası:Mete
Maçın Forveti:Tolga
Maçın Centilmeni:Samet
Maçın Golü:Mete

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.