Park Plaza Kaybetmeyi Unuttu!

Günün maçında Bro’s ve Park Plaza takımlarının mücadelesi vardı . İki takımda maça hızlı başladı. Maçın ilk yarısının ilk bölünlerinde iki takımdanda gol sesi çıkmazken bu sessizliği bozan oyuncu Park Plaza dan Uğur oldu . Uğur maçların takımı adına ilk golcüsü diyebiliriz . Attığı bu golle takımını adeta şahlandırdı . Golden sonra defansında büyük açıklıklar veren takım Bro’s kalesinde golleri görmeye engel olamadı . Maçın her iki yarısındada baskın oynayan takım Park Plaza oldu . Gözlerden kaçmayan tek şey senelerdir birlikte oynuyor gibi birbirlerini iyi bilen bir takım olan Park Plaza vardı maçta . İlerde Uğur Hasan ve Muhammet üçlüsü adeta şov yaptı . Çok iyi paslaşarak rakibi çok iyi düşürdüler ve kendilerine çok iyi adam eksilttiler . Bro’s takımının defansı her ne kadar bu ataklara karşı gelmeye çalışsada yeterli olmadı . Bu farkın açılmamasındaki en büyük rolde Bro’s takımının kalecisi Onur du . Park Plazada defansın kemigi olan İnan 24. Dakikada harika bir gole imza attı . Rakiplerini tek tek geçerek çok şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu . İkinci yarının başlarında tekrardan gole imza atan oyuncu Uğur oldu . Bro’s takımından Emre 34. Dakikada takımına golü kazandırdı . Daha dakikalar erkendi maçta her an bir kırılma noktası olabilir her şey tersine dönebilir derken Muhammet in attıgı harika bir vole golüyle bütün bu iistatislikler yerle bir oldu . Maçın bu dakikasından sonra ard arda kesilmeyen ataklardan gol sesi çıkmazken yüzü gülen taraf Park Plaza oldu .
Park Plaza takımında kalede Murat vardı . Murat kalesinde oldukça başarılıydı . Yaptığı kurtarışla galibiyette büyük payı vardı . Defansın en büyük silahı İnan gene çok iyi bir maç çıkardı . Rakibine geçit vermiyen oyuncu adeta duvar gibi mevkisini korudu . Attığı çok güzel bir gollede takımına destek oldu . Samet ve Mustafa bu takımın gizli atak silahları . Defans görünümlü bu arkadaşların içinde gizli bir forvet oldugu belli . Defanstan topun cıkmasında büyük etkenlerdi . Hasan bireysel olarak iyi bir oyuncu. Top taşımaları ve çok rahat adam kaçırmasıyla gözler üzerinde. Muhammet tam bir oyun kurucu . Bazı hataları olmadına rağmen bu maçta iyi bir performans sergiledi ve galibiyeti getirdi takımına . Takımın en tecrübeli isimlerinden Uğur her ne kadar forvette görünsede takımını yöneten onlara taktikler veren iyi bir golcü .
Bro’s takımında kalede Onur vardı . Onur bu takımın en iyi isimlerinden . Bir çok kurtarış kritik müdahele yapmasına rağmen yeterli olmadı . Defansta Talha ve Resul vardı . İki oyuncuda bu akşam gnünde değil gibilerdi . Ayaktan kaçırılan toplar kolay yenen çalımlar onlara mağlubiyeti getirdi . Emre ilk yarıda defansta başlamasına rağmen iyi bir performans sergiledi . İkinci yarıda ileri geçen oyuncu ataklarda etkili olmaya çalısşsada yeterli olmadı . F. Ekici bu maçta performans kaybını oldukça belli etti . Oyuncu teknik hızlı olmasına rağmen yaptıgı top kayıpları oldukça fazlaydı . Eren oyuna sonradan dahil olduğu için oyuna pek alışamadı heralde . Defansta iyi işler başaran oyuncu topu çıkarmadı zorluk çekti . Bu maçta forvette olan Enes hızlı ve seri bi oyuncu . İlerideki arkadaşlarıyla anlaşamaması ve ataklardan boş dönmeleri onlara mağlubiyeti getirdi .
Maçın kalecisi : Onur
Maçın defansı : İnan
Maçın ortadahası : Hasan
Maçın forveti : Uğur
Maçın golü : Muhammet

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.