Park Plaza Güle Oynaya!

Cesse Halı Saha Ligi Merkez Konferansı’nda gecenin ilk maçında Park Plaza ile Bro’s takımları karşı karşıya geldi ilk yarının ilk bölümünde sahada tam saha pres yapan bir Park Plaza ekibi izledik rakip futbolculara boş alan bırakmayan ve şok Press uygulayan ekip Orta alanda kaptığı toplarla hızlı hücumlarla çıkarak rakip Kalede tehlikeler bulmaya çalıştı. Bros ekibi ise defanstan uzun toplarla çıkarak rakip Kalede etkili olmaya çalışsa da bunda çok da başarılı olamadı dakikalar sekizi gösterdiğinde Samet ve Uğur’la arka arkaya 2 gol bulan Park Plaza ekibi bir anda skoru 2-0 a getirdi bu dakikadan sonra Bros ekibi sürpriz toplarla rakip Kalede iki tane yüzde yüzlük pozisyonundan yararlanamayınca takım olarak moralleri iyice bozuldu ilk Yarın 2. Bölümünde de yine Park Plaza egemenliği vardı sahada Orta alanda Mustafa Muhammed ve Hasan rakibe topu Çok da fazla göstermedi.Bros ekibinde orta alanda Ekici Emre ve M.Eren rakip orta saha elemanları ile kıran kırana mücadele sergilediler kattıkları toplarda son pasları düzgün yapsalar Belki de aradıkları golü çok daha erken bulabilirlerdi.
Ikinci yarıda Oyunda biraz daha dengeyi bulan Bros ekibi rakip ceza sahasına yaptığı ortalarla tehlikeli pozisyonlar bulmaya çalıştı buldu pozisyonlarda gecenin başarılı ismi Murat’ı geçemeyen ekip skor bulma konusundaki şanssızlığını bu gece kıramadı Orta alanda yaptığı paslarla değişik varyasyonlar deneyen Park Plaza ekibi orta alan ve forvette uyumlu futbol sergilemesi sonucu skoru 5-0 a getirdi ikinci yarının 2. Bölümünde Emre ile 1 gol bulan Bros ekibi bu gece istediği futbolu sahaya yansımadı diyebiliriz skoru bulduktan sonra rahat bir futbol sergileyen Park Plaza ekibi oyunu rolantiye aldı ve son dakikalarda Uğur ile bir gol daha bulan ekip maçı 6-1 kazandı.
ParkPlaza
Kaleci Murat,kalesinde başarılı bir oyun ortaya koydu.Mac boyunca oyunun içinde olan kaleci kendisine ihtiyaç duyulduğu anda görevini yerine getirdi.
Defansta İnan,Samet ve Mustafa iyi yardimlasti.Oyunu iyi okudular ve rakip atakları güzel kestiler.
Orta alanda Muhammet ve Hasan çok kostular.Top tekniği iyi olan genç futbolcular attıkları gollerle ve yaptıkları asistler ile takımları adına skora yeterli katkıyı yaptılar.
Forvette Uğur attığı 4 gol ve yaptığı asistle geceye damga vurdu
Bro’s
Kaleci Onur,yediği gollerde çokta fazla yapabileceği birşey yoktu.Yaptigi kurtarışlarla da farkın açılmasını engelledi.
Defansta Talha,Murat ve Ekici ilk yarıda adam paylaşımını iyi yapamayınca fark açıldı.İkinci yarıda toparlayan ekip hatalarının farkına geç vardı.
Orta sahada emre ve M.Eren rakibin teknik orta saha elemanlarıyla maç boyu boğuştu.İkinci yarıda fizik olarak rakibine üstünlükte kurdular fakat bunu skora çok fazla yansıtamadilar.
Forvette Ö.Faruk istediği pozisyonlara giremedi.Defansin arasında kayboldu
Maçın Adamı:Uğur
Maçın Gümüş Adamı:Muhammet
Maçın Defansı:İnan
Maçın Ortasahası:Muhammet
Maçın Forveti:Uğur
Maçın Centilmeni:Talha

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.