Park Plaza Çok Rahat!

Günün maçında Park Plaza ile Göktürk FC karşı karşıya geldi. Maça Park Plaza takımı orta alanda topu ayakta tutarak kontrollu bir şekilde rakibine üstünlük kurmaya çalışarak başladı. Maçın 5. Dakikasında Semih’le Golü buldu. Bu golden sonra sirkilen Göktürk FC takımı maçın başında defanstan çıkmaktan zorlansada atak yapmaya başladı ve rakibini orta alanda baskısıyla zorladı. Ataklarını sıklaştıran Göktürk FC takımı aynı zamanda defansta boşluklarda vermeye başlayınca 2. Golude kalesinde gördü. Bu golle Park Plaza takımı rahat bir nefes alarak istediği oyunu sahaya yansıtmaya başladı. Moralmen oyundan düşen Göktürk FC takımı rakibine altın tepside bir fırsat verdi ve park plaza takımı ardı ardına gol bulmaya başladı. İlk yarıda bir nevi oyunu koparmayı başarmıştı. İlk yarı Park Plaza takımının 6-0 lik skoruyla bitti.
İkinci yarı Park Plaza takımı ilk yarıya oranla daha sakin bir oyun sergileyerek başladı. Rakibinin oyunu bırakmasıyla Park Plaza takımı sahada Barcelona havasına büründü. Göktürk FC takımı ikinci yarı isteksiz görüntüsüyle oyununun onlar açısından bittiğini gösterdiler. Göktürk FC takımı skora rağmen oyunu cirkinlestirmeden mücadele vermeye devam etti. Kontradan gol arasalar da ileri uca top yetiştirmekte zorlandılar. Hava koşullarından her iki takımında fazlasıyla etkilendiği açıkça görüldü. Maç 10-1 skorla Park Plazanın oldu.
Park plaza takımında bugün kalede Hasan vardi havayı saymazsak rahat bir maç çıkardı diyebiliriz. Defansta’ki İnan Samet Uğur 3 lüsü maçın her anı mevkisini koruyarak ve kanatlardan ileriye destek vererek geçirdi. Güzel bir takım oyunu örneği verdiler. Ortaalanda Muhammet Hasan uyumlarıyla birbirini tamamlayan ikili ver kaç yaparak rakibi oyundan düşürmesini bildiler. Forvette bugün Semih gol ayağı olurken sık sık attığı çalımlarla kaleciyi bir hayli zorladı. Göktürk FC takımında kaleci Murat bugün şanssız bir maç geçirdi kalesini ne kadar korusa da istediği performansı veremedi. Defansta’ki Galip Emre b. Emre ö. 3’lüsü bugün hava ve zemin koşulundan en çok etkilenenlerdi ileri uca top çıkarmaya çalışsalar da pek başarılı olamadılar. Ortalanda ki bugün Sercan ve Özcan çok yanlız kaldılar aldıkları her topta baskı karşısında kalan ikili için kötü bir maç geçti diyebiliriz. Forvette Kalay topla çok az buluştu eline geçen fırsatları değerlendirebilseydi kendi adına güzel bir maç geçirebilirdi.
Maçın kalecisi : Hasan
Maçın defansı: Samet
Maçın orta sahası : Hasan
Maçın forveti : Semih
Maçın adamı : Hasan
Maçın centilmeni : Her iki takım

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.