Paris SG Germain Galibiyetle Başladı!

Gecenin diğer maçında Kaybedenler Kulübü ile PSG takımları karşı karşıya geldi. Maç ilk başlarda çekişmeli geçti. İlk 15 dakikada PSG daha ağır bastı. Fakat Kaybedenler Kulübü oyuna alışınca net pozisyonlar yakaladılar. Belki bu pozisyonları kaçırmasalar ilk yarıdan oyunu bitirebilirlerdi. Ama PSG takımı yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı 2-0 önde kapadılar. İkinci yarıya Kaybedenler Kulübü tutuk başladı. Güzel pas yapsalar da pozisyon üretemediler. PSG takımı yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi. Kaptan Caner’in oyuna girmesiyle daha da hareketlenen ekip güzel oyununu 5-1 lik skorla süsledi ve lige galibiyetle başladı.
Kaybedenler Kulübü bugün kadro bakımından eksikleri vardı. Ondan dolayı da uyumsuzluk sorunu vardı diyebiliriz. Kalede Mücahit vardı. Kritik kurtarışlar yapsa da elinden gelen çaba buydu. Yediği gollerde bir hatası yoktu.Savunmada Yunus, İlter ve Ufuk vardı. Yunus bugün formundaydı, kritik müdahaleler , mücadelesi ama yeterli olmadı. Ufuk bugün istekliydi. İleri gidip çektiği şutlar verdiği paslar ile beğeni topladı ama onun çabası yetmedi.İlter bugün tutuk başladı ama sonradan toparladı. Uzaktan çokta güzel bir gol attı ama yetmedi.Orta sahada Hasan ile Mesut vardı. Hasan aldı verdi vurdu her şeyi yaptı ama bir türlü sonuca gidemedi. Mesut takımı pas yönünden toparladı. Ama takım uyumsuzluğu sebebi ile bir türlü sonuca gidemediler. Forvette Musun vardı. Yakaladığı pozisyonları atsa işi ilk yarıdan bitirebilirdi.
PSG takımı sezona iyi başlangıç yaptı. Kalede Kaan vardı. Aslında pozisyonlar fazla zorlamadı. Ama gelen şutlarıda etkisiz hale getirdi. Savunmada İbo, Yaşın ve Enes vardı. İbo tecrübesiyle , yeteneğiyle takımı sırtladı. Geceyi de güzel bir golle geçti.Enes savunmada kritik müdahaleler yaptı. Takımı toparladı. Yasin de geceyi güzel oyunla kapadı. Ligde ilk maçları olmasına karşın uyumlu savunma izlettirdiler bizlere. Orta sahada Furkan ile Uğur vardı. Zaman zaman ikili uyumsuzluk sorunu yaşasa da ofans anlamda etkiliydiler.Furkan fiziğiyle verdiği paslarla etkili olduğunu gösterdi. Uğur da çektiği etkili şutlarla takımının etkinliğini artırdı.Geceyi de güzel 2 golle kapattı. Forvette Emre vardı. Biraz tutuk başladı ama sonradan toparlasa da istediği golü bir türlü bulamadı.İkinci yarıda Caner ile Samet oyuna dahil oldu. Maç geneli biraz daha PSG lehine işlediği için onlarda biraz göze batmadı. Ama maçın belli bölümlerinde kritik müdahalelerde bulundular.
Maçın Adamı: İbo
Maçın Defansı: Yasin
Maçın Orta Sahası: Uğur
Maçın Forveti: Hasan
Maçın Golü: İlter

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.