Papazçeşme Nihayet!

Gecenin 2. maçında Papazçeşme Sk ile ligin yeni takımı Göynükbelen Elit Fc takımları karşı karşıya gelirken maçın büyük kısmı büyük çekişme içinde geçmesine rağmen Papazçeşme Sk son bölümlerde bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi ve şanssızlığını kırarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Papazçeşme Sk takımı ligde çıktığı 3 maçın 2 sinden beraberlikle ayrılırken galibiyet hasretiyle çıktığı maçta rakibin de kendilerinden yaşça daha genç olması sebebiyle favori taraftılar diyebiliriz fakat bu avantajı kullanmakta zorlanan ekip skor avantajını ilk yarıdan eline aldı fakat farkı son dakikalara kadar açamadı. Son bölümlerde gelen golle rahatlayan ekip sahadan 4 2 lik skorla ayrılırken hem ilk galibiyetlerini almış oldular hem de şanssızlıklarını kırmış oldular. Emre hücum hattındaki istekli oyununu 2 golle süslerken galibiyette başrol oynadı, Sarı da attığı 1 golün dışında sahanın en çok koşan isimlerinden oldu. Kaleci Eray ise kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.
Göynükbelen Elit Fc takımı ligde çıktıkları ilk maçta geçer not alırken genç bir takım olmalarına rağmen iyi mücadele ettiler ve güçlü rakiplerini oldukça zorladılar. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip hücum yollarında biraz etkisiz kalınca skor üretmekte zorlandı, bunun dışında hem savunmada hem orta alanda olumlu işler yaptılar. Yeteri kadar şut denememeleri en büyük handikapları olurken zaman zaman final paslarında doğru tercihte bulunmamaları da gol yollarında etkisiz kalmalarına sebep oldu. Hamza ve Alper orta alandaki başarılı oyunlarını 1 er golle süslerken Mehmet de orta alanın bir diğer başarılı ismiydi.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Sarı
Maçın Kalecisi: Eray
Maçın Defansı: Sarı
Maçın Ortasahası: Çınar
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Engin
Maçın Centilmeni: Mehmet