Palermo’da ‘Tufan’ Felaketi!

Gecenin ilk maçında Palermo ile Badboys takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan taraf Palermo olsa da devreye 4 3 önde giren Badboys, golcüsü Tufan’ın 4 golüyle yıldızlaştığı maçtan 7 6 lık skorla galip ayrılıp 5. sıraya yükseldi.
Kazanma Faktörleri:
Maça aslında iyi başlayan tecrübeli ekip ilk bölümlerde çok net fırsatlardan sonuç alamayınca bir anda skor olarak geriye düştü fakat farkı kapatıp devreyi önde tamamlamasını bildi. 2. yarıya da iyi başlayan ekip skor avantajını eline alınca vites düşürdü ve bunun karşılığında kalelerinde gördükleri gollerle fark 1 e kadar inince son bölümlerde skoru koruma içgüdüsüyle savunma yaptılar ve skoru da korumayı başaran ekip 4 puanı ceplerine koydu. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip Tufan’ın kritik golleriyle ayakta dururken yıldız golcü attığı 4 gol ve 1 de asistiyle geceye damgasını vuran isim oldu. Şanssız bir maç geçiren kaptan Serdar özellikle ilk yarıda çok net pozisyonlardan sonuç alamazken savunmanın başarılı ismi Özgür maçı klas bir golle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Palermo takımı maça birçok as oyuncusundan yoksun çıkmasına rağmen büyük bir özveri ile oynadılar ve maçın hemen başında 2 0 lık üstünlüğü de yakaladılar. Fakat skoru tutmakta zorlanan ekip peş peşe yedikleri gollerle yenik duruma düştüler. 2. yarıda da yenilen gollere engel olamayan ekip son bölümlerde farkı 1 e kadar indirip maça ortak olsalar da aranılan beraberlik golü gelmeyince sahadan yine boynu bükük ayrıldılar. Bugün sahada çok özverili bir Palermo izlense de rakibin etkili pas oyununa dur diyemediler ve rakibe yetemediler diyebiliriz. Özellikle orta alanda yeteri kadar pas yapamayan ekip buna rağmen iyi mücadele ederken uzaktan yeteri kadar şut çekmediler ve bu yüzden de skor üretmekte zorlandılar. Eksiklere rağmen mücadele anlamında üst düzey bir maç çıkaran ekipte özellikle savunma hattı basit pas hatalarına rağmen çok gayretliydiler, takımın en göze çarpan bölgesiydi diyebiliriz. Kudret ve Kazım savunmada çok iyi mücadele ederken Barış adeta 2 kişilik koştu, savunmada oynamasına rağmen maçı 1 gol 3 asist ile tamamlarken sadece takımının değil sahanın en iyilerindendi. Misafir golcü Davut maçı 2 golle tamamlarken Kaptan Hüseyin de yavaş yavaş form tutmaya başladı ve maçı da 2 golle tamamladı.
Maçın Adamı: Tufan
Maçın Gümüş Adamı: Barış
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Barış
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Tufan
Maçın Golü: Hüseyin
Maçın Centilmeni: Kazım