Özkürtün kaçtı, Filistin Yakaladı

Günün 2.maçında Özkürtün Gençlik takımı ile Filistin takımları karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta Özkürtün takımı Yalçın ile öne geçmeyi başarırken Filistin takımı geriye düştükten sonra kendine geldi ve art arda ataklar ile gol aradı aradığı golü Hakkı ile 17.dakikada bulan Filistin takımı skoru eşitlemeyi başarırken ilk yarının kalan dakikalarında 2 ekipte golü bulamayınca ilk yarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarıya 2 takımda beraberlik için baskılı başlarken Özkürtün takımı etkili oyuncusu Birol ile bir kez daha öne geçti. Bu gole hemen karşılık veren Filistin takımı Seyit ile skoru eşitlerken 2 takımda geriye adım atmadı ve kıran kırana geçen maç 2-2 berabere bitti.

Özkürtün Gençlik
Maça adeta gol ile başlayan ekip önde geçirdiği dakikalarda farkı açabilecek pozisyonlar yakalasa da golü bulamayınca kalesinde golü gördü ve ilk yarı 1-1 berabere bitti. 2.yarının başında bir kez daha öne geçen ekip skoru bir türlü koruyamayınca skor tekrar eşitlendi ve maç 2-2 berabere sonuçlandı. Kalede görev alan Mutlu performansı ile fark yaratırken takımını çoğu pozisyonda kurtarışları ile ipten aldı. Savunmada adam adama savunma yapan ekipte Dursun savunmanın kalbiydi. Savunmayı maç boyunca terk etmeyen Dursun tecrübesi ile takımına seviye atlatırken, ileride bireysel bir oyun sahaya yansıtan Özkürtün takımında Birol takımının en efektif isimlerinden biriydi. Oldukça hareketli bir oyun sahaya yansıtan Birol tekniği ve bitiriciliği ile fark yarattı. Maçın açılışını yapan Yalçın ise oldukça etkili bir maç çıkarırken girdiği bir çok pozisyonda sonuca gidemeyince beraberlik kaçınılmaz oldu. Maçta 2 kez öne geçmeyi başaran Özkürtün takımı skoru bir türlü koruyamayınca beraberliğe talim oldu.

Filistin
Maça beklemedikleri bir gol yiyerek başlayan Filistin takımı oyuna ağırlığını koyarak eşitledi ve ilk yarı 1-1 bitti. 2.yarı bir kez daha geriye düşen ekip maçtaki kopmayarak skoru eşitlemeyi başardı, fakat bir türlü öne geçemeyen ekip beraberliği kurtardı. Kalede görev alan Emre İ. Refleksleri ile dikkat çekerken karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda güzel kurtarışlara imza attı, maçın genelinde takımını yönlendiren Emre İ. maçın en etkili isimlerindendi. Savunmada açıklar veren ekipte Semih savunmada kalan isimdi. Savunmayı toparlayan Semih kritik müdahelelerde bulundu. İleride bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü öne geçemeyen ekipte Hakkı hızı ile fark yaratırken Kerem ise oyunun her 2 yönünde görev aldı ve takımının dinamosu gibiydi. Takımın forveti Seyit ileride yalnız kalırken zaman zaman kendine güzel pozisyonlar hazırladı. Takım olarak oyundan düşmeyen ekip 2 kez geriye düşse de beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Hakkı
Maçın Gümüş Adamı:Birol
Maçın Golü:Birol
Maçın Kalecisi:Emre İ.
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Hakkı
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Kerem