Özkürtün Gençlikten Farklı Tarife!

Günün son maçında Özkürtün Gençlik ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken ilk dakikalar karşılıklı goller ile geçilse de ilk yarıyı Özkürtün Gençlik takımı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı Liverpool takımı farkı 1’e indirmeyi başarsa da ileride bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayınca Özkürtün Gençlik takımı farkı açmayı başardı ve maçı Özkürtün Gençlik takımı 9-4 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maçın başında kalelerinde golü görse de hemen karşılık vermeyi başaran Özkürtün Gençlik takımı ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı da rakibine kolay hücum şansı vermeyerek net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Muzaffer kalesinde muazzam bir çıkarırken yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışan ekipte kaptan Dursun savunmanın bel kemiğiydi. Maç içerisinde takımını çok iyi kontrol eden Dursun rakibin çoğu atağını da kesmeyi başardı. Hücumda bir çok etkili isme sahip olan takımda Serdar takımının en önemli isimlerinden biriydi. Hem hücumda hemde savunmada sahada basmadık yer bırakmayan Serdar takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve bitiriciliği ile maçı koparan isimdi. Maçın kaderini belirleyen isim ise Kerimdi. Takımının en sakin isimlerinden biri olan Kerim sadece futboluna odaklanırken zarif çalımları ve akıl dolu pasları ile rakiplerini çok kolay egale etmeyi başarırken erken bulduğu gollerle de takımını sırtlamayı başardı. Maçın başında geriye düşse de oyununa odaklanan ekip zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Liverpool takımı ilk dakikalarda bulduğu gol ile öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı farkı azaltsalar da bir türlü skoru eşitleyemeyen ekip yenilmekten Kurtulamadı. Maça çok eksik bir kadro ile çıkan ve bu akşam 2.maçları olan ekip sahaya oldukça yorgun çıkarken kalede görev alan Kaan ilk yarı kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da 2.yarı talihsiz bir sakatlık yaşadı ve sahayı terketmek zorunda kaldı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Pablo savunmayı toparlamaya çalışsa da 2.maçına çıkmasından dolayı performansı düşüktü. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ahmet Maçın açılışını çok güzel bir frikik golü ile yaparken ilerleyen dakikalarda sahada bir varlık gösteremedi. Mert forvette çok yalnız kalırken istediği toplar ile buluşamadı. Takımının en istekli ve hırslı oyuncusu olan Oktay uzaktan attığı şutlar ile takımını sırtlamaya çalışsa da rakibin sert müdahaleleri sonucunda oyundan düştü. Maça güzel bir başlangıç yapsa da devamını getiremeyen ekip yorgunluğunda verdiği dezavantaj ile yenilmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Kerim
Maçın Gümüş Adamı:Serdar
Maçın Golü:Serdar
Maçın Kalecisi:Muzaffer
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Serdar
Maçın Forveti:Kerim
Maçın Centilmeni:Mert