Özkürtün Gençlik Zorlansa da Kazandı!

Gecenin 2. maçında Özkürtün Gençlik ile ligin yeni takımı Park Plaza takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Özkürtün takımının 1 0 lık üstünlüğü ile geçilirken maçın sonları büyük çekişmeye sahne olsa da Özkürtün Gençlik skor avantajını korudu ve sahadan 3 2 lik skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Özkürtün Gençlik takımı bugün orta alanda dirençli bir görüntü sergilerken özellikle Mehmet ve Serdar’la oyunu iyi kurup iyi mücadele ettiler. Oldukça istekli bir oyun sergileyen ekip ilk yarıdan skor avantajını eline alırken 2. yarıda oyundan düşse de tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi ve kritik bir galibiyete imza attılar. Mehmet Serdar ikilisi orta alanda fiziklerini de iyi kullanarak çok top kazanırken etkili 2 ye 1 lerle rakip kaleye iyi gittiler. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip haklı bir galibiyet alırken Birol’un da kanatları iyi kullanmasıyla rakip kalede net pozisyonlar buldular. Onur, Birol, Yalçın üçlüsü maçı 1 er golle tamamlarken galibiyette önemli rol oynadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Park Plaza takımı yaklaşık 1 senelik aranın ardından lige tamamına yakın revizyonlu bir kadro ile dönerken ilk maçlarından kadronun birbirini çok da tanımamasına rağmen genel anlamda iyi bir oyun sergilediler ve gelecek adına umut verdiler. İlk yarıda istedikleri oyunu oynayamasalar da 2. yarıda daha baskılı bir oyun oynayan ekip rakip kalede daha etkili oldular ve net pozisyonlar buldular fakat son vuruşlarda yeteri kadar şanslı değildiler. Galip ve Emre ile farkı 1 e kadar indirseler de aradıkları beraberlik golünü bulamayan ekip ilk maçından eli boş ayrıldı.
Maçın Adamı: Birol
Maçın Gümüş Adamı: Serdar
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Defansı: Onur
Maçın Ortasahası: Serdar
Maçın Forveti: Birol
Maçın Centilmeni: Uğur