Osmanlı Gücü Galibiyetle Başladı….

Gecenin 2. maçında ligin 2 yeni ekibi Yediyol takımı ile Osmanlı Gücü takımları karşı karşıya geldi ve tam anlamıyla sahada bir futbol şöleni vardı. Her iki ekibin de kadrosundaki yıldız oyuncular maçı keyifli hale getirirken maça Yediyol takımı hızlı başladı ve peş peşe ataklarla rakip kalede gol aradılar. Buna rağmen golleri bulan taraf Osmanlıgücü takımı olurken savunmanın arkasına atılan etkili toplarla 13. dakikada 2-0 lık üstünlüğü yakaladılar. Devrenin sonlarında Yediyol takımı buldukları gollerle farkı kapatsa da devreye 4 2 lik skorla mağlup girdiler. 2. yarısı kıran kırana geçen maçta 37. dakikada yapılan bir pas hatası Yediyol takımına pahalıya patlarken skor 5 2 ye geldi. Son bölümlerde Yediyol takımı bütün hatlarıyla yüklenip maçı tek kaleye çevirse de Yusuf la 2 gol bulup farkı 1 e indirmesine karşın beraberlik golünü bulamadı ve sahadan 5 4lük skorla mağlup ayrıldı.
Osmanlıgücü takımı ilk maçından galibiyetle ayrılırken böylesine etkili bir oyun oynayan rakibe karşı çok iyi savunma yaptı ve gerçekten de önemli bir galibiyet alarak lige başladı. Savunmayı çok iyi yapan ekip geriden topla iyi çıkarken hem kadro yapısı hem de bitiricilikleri ile skor üretmekte zorlanmadılar ve üst düzey bir performans sergileyip iyi bir galibiyet alarak ligde ses getireceklerini ilk maçlarında göstermiş oldular. Rakibin baskılı oyununa rağmen geriden soğukkanlı bir şekilde topla çıkıp savunma arkasına atılan etkili toplarla skora giden ekip maçın genelinde skoru elinde tutmayı başardı. Kalesinden forveti bütün oyuncuların görevini yaptığı maçta haklı bir galibiyet alan ekip 3 puanı cebine koydu. Salih ve Ozan ikilisi attıkları 2 şer golle galibiyette büyük rol oynarken Harun savunmadan topu çok iyi çıkardı, hem geride hem orta alanda takımın kritik oyuncusuydu. Rakibin etkili şutlarına karşın kalesinde çok iyi bir maç çıkaran Semih galibiyette büyük rol oynarken maçın gizli kahramanlarındandı.
Yediyol takımı maça fırtına gibi başlarken ilk bölümlerde oyunu rakip yarı alana yığmalarına karşın aradıkları golleri bulamadılar ve savunmada verdikleri boşluklarla kalelerinde ciddi tehlikeler yaşadılar, buna paralel yedikleri gollerle ilk yarıyı geride tamamladılar. Skor bir ara 5 2 ye gelmesine rağmen 5 2 geriye düşecek bir oyun sergilemediler fakat çok şanssız ve basit goller yediler, savunmada büyük boşluklar verdiler. Takım halinde çok iyi paslar yapan ekip 2 ye 1 lerle etkili olurken rakip kaleye çok etkili şutlar göndermelerine rağmen skor üretme konusunda şanssızdılar. Eray orta alanda oyunu kuran isim olurken performansıyla en ön plana çıkan oyuncu oldu, Kubilay takımın bir diğer etkili ismi olurken orta alanda çok çalışkandı, etkili şutlarla gol aradı. Abdullah hem orta alanda hem savunmada çok mücadele etti, sahada basmadık yer bırakmadı, takımın en çok efor sarfeden oyuncularındandı, Yusuf ise attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken bu performans puan için yeterli olmadı. Genel anlamda iyi futbol oynayıp çok iyi paslaşmalar yapsalar da savunmanın arkasında büyük boşluklar vermeleri en büyük handikaplarıydı, çok iyi bir kalecileri olmaları farkın büyümesini engellese de mağlubiyete engel olamadı.
Maçın Adamı: Ozan
Maçın Gümüş Adamı: Salih
Maçın Kalecisi: Semih
Maçın Defansı: Harun
Maçın Ortasahası: Salih
Maçın Forveti: Ozan
Maçın Golü: Ozan
Maçın Centilmeni: Abdullah