Ölüm Grubunda Bir Beraberlik Daha!

Master Cup C Grubu maçında Anka ile Çift Turbo takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan çıkmadı ve iki ekip de gruplara 1 er puanla başladılar.

Çift Turbo takımı gruplara iyi bir oyunla başlarken güçlü rakibi karşısında maç boyunca çok koştular ve iyi mücadele ederek maç boyunca oyundan kopmadılar. Son bölümlerde beraberlik golü için yüklenseler de aradıkları golü bulamayan ekip sahadan 1 puanla ayrılırken performanslarıyla beğeni topladılar. Kaleci Kaan’ın başarılı performansı takıma güven verirken Hakan ve Mert ileri uçta oldukça etkiliydiler, savunmada da Murat yerini hiç kaybetmedi.

Anka takımı maç poyunca istediği oyunu oynayamazken özellikle gol yollarında çok da pozisyon bulamadılar. Goller bireysel çaba ile gelirken rakibin baskılı oyunu karşısında oyun kurmakta zorlandılar ve zor bir maç geçirdiler. Buna rağmen tecrübesiyle maçtan 1 puanla ayrılırken kötü oyuna rağmen gruba puanla başladılar. Kaptan Davut 2 golüyle alınan puanda büyük rol oynarken kaleci Ahmet de maç boyunca etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu.

Maçın Adamı: Davut

Maçın Gümüş Adamı: Mert

Maçın Kalecisi: Ahmet

Maçın Defansı Murat

Maçın Ortasahası: Davut

Maçın Forveti: Mert

Maçın Golü: Volkan

Maçın Centilmeni: Kaan