Nefis Maçta Kudüs Son Dakika Golüyle Güldü!

Gecenin ilk maçında karşı karşıya gelen Yeşil Bursa ile Kudüs Fc takımlarının mücadelesi nefesleri kesti. Maça biraz rehavetle başlayan Kudüs Fc takımı rakiplerinin kendilerinden çok genç ve tecrübesiz olduğunu görünce bir rahatlığa girdi ki ilk dakikalarda da çok net pozisyonlar bulmasına karşı bunları golle sonuçlandıramadı. İlk yarıda rahat bir oyun oynayan ekip aslında çok da sıkmadan devreyi 2-0 önde tamamladı. İstedikleri oyunu sergileyemeseler de net pozisyonlar buldukları için çok da panik yapmayan ekip 2. yarıya da bu rehavetle başladı fakat 2. yarıda işler umdukları gibi gitmedi. 2. yarının başında gelen gollerle skor 2 2 ye gelirken bitime 3 dakika kala gelen Yeşil Bursa golü Kudüs Fc takımını şoka soktu. Son dakikaları büyük heyecan içinde geçen maçta bitime 1 dakika kala tecrübeli golcü Cihan’ın golüyle skora yeniden denge gelirken her iki ekibin de 1 er topu uzatmalarda direkte patladı ve son sözü söyleyen Tarık attığı golle takımını ipten alarak Kudüs Fc takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Kudüs Fc takımı az kalsın rehavetinin kurbanı olurken aslında yüzde olarak rakibin gerisindeydi diyebiliriz fakat tecrübesiyle rakibe göre çok daha fazla net pozisyonlar bularak golle sürekli burun burunaydılar. Eskiye bakışla daha derli toplu bir görüntü sergileyen ekipte Tarık özellikle orta alanı iyi toparladı ve bu bölgede takıma ciddi katkı sağlayarak hem oyunu iyi kurdu hem de 2 gol 2 asistlik performansla geceye damgasını vuran isim oldu. Cihan tecrübesi ve soğukkanlılığıyla attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken son golün de asistini yaptı ve o da gecenin öne çıkan isimlerindendi. Kalede Bahri’nin yokluğu tabi ki en büyü handikaptı fakat buna rağmen kalede görev yapan Samet öyle bir performans sergiledi ki Kudüs Fc’nin kaleci sorunu yok görüntüsü verdi.
Yeşil Bursa takımı önceki maçlara bakışla daha çok koşan ve mücadele eden bir görüntü sergilerken ilk yarıda iyi pas yapsalar da skora gitmekte zorlandılar. 2. yarıda açılan ekip net pozisyonlarla goller de bulurken son dakikalarına 3 2 önde girdikleri maçı uzatmalarda yedikleri gollerle adeta rakibe hediye ettiler. En büyük handikapları tecrübe eksikliği ve şanssızlıklarıydı. Çok koşup iyi pas yapan ekip genel anlamda topu ayağında tutsa da bitiricilik anlamında eksik kaldılar. Skor berabereyken direkten dönen topları en büyük şanssızlıkları olurken dönen topta yedikleri goller yıkıldılar.
Maçın Adamı: Tarık
Maçın Gümüş Adamı: Cihan
Maçın Kalecisi: Samet
Maçın Defansı: Barış
Maçın Ortasahası: Tarık
Maçın Forveti: Cihan
Maçın Golü: Musa
Maçın Centilmeni: Cihan

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.