Nefis Maçta Kazan Kudüs!

Cesse halı saha ligi Merkez Konferansı’nda gecenin maçında Göktürk ile Kudüs takımları karşı karşıya geldi ilk yarının ilk bölümünde Bir kişi eksik oynayan Kudüs ekibi buna rağmen ileri uçta daha fazla göründü Barış Mehmet ve Tolga ile ileri uçta baskı Kuran ekip rakip kalede pozisyonlar bursa’da bunları gole Çeviremedi 7. dakikada yakaladığı kontra atakta golü bulan Göktürk ekibi skoru 1-0 a getirdi bu dakikadan sonra Yakub’un da oyuna dahil olmasıyla 7 kişi olan ekip ileri uçta daha baskılı bir Futbol sergiledi ilk yarının 2. Bölümünde de daha ofansif oynayan bir Kudüs ekibi izledik Göktürk ekibi Anlaşılamaz bir şekilde orta sahada yaptığı top kayıplarıyla rakibine hızlı atak şansları verdi Nitekim Tolga ve barışla 2 güzel gol bulan Kudüs ekibi skoru 2-1 a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı 2. Yarı iki ekibin de orta sahada baskı yapması ile geçti rakibine oranla teknik ayaklarını daha fazla kullanan Kudüs ekibi rakibine oyunda üstünlük sağlasa da bunu skora yansıtmayı atmayı başaramadı. Göktürk ekibi ise Sercan Emre ö. ve Emre B. ile rakip Kalede etkili pozisyonlar bursa’da kaleci Bahri’yi bir türlü geçemedi. Ikinci yarının 2. Bölümü de yine arşılıklı ataklarla geçti İki ekipte rakip Kalede etkili pozisyonlar yaşasa da bunları skoru çevirmeyi bir türlü başaramadı dengelerin her dakika değiştiğini maç Kudüs ekibinin 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.
Kudüs
Kaleci Bahri bu gece harika bir oyun sergiledi yaptığı harika kurtarışlar ile takımını galibiyete Taşıyan isim oldu defansta Rasim Hakan ve Yakup rakip hücum oyuncularını güzel marka ederek Kendilerine çok fazla pozisyon şansı tanımadılar ileri uçta Tolga barış ve Mehmet güzel paslaşmalar la rakip kaleye inseler de son vuruşlarda ki başarısızlıkları sebebiyle farkı açamadılar
Göktürk F.C
Kalede Murat bu gece çok başarılı bir oyun sergileyen idi kaleci menşeili olmayan futbolcu elinden geleni yaptı diyebiliriz defansta Özcan Erol ve alay rakip forvet oyuncularını tutmakta kimi zaman zorlandı Alaya ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu gece çok koştu takımının ve sahanın belki de en iyi ismiydi defansta üzerine düşen görevi fazlasıyla yapan oyuncu forvet elemanlarının etkisiz kaldığı dakikalarda da ileri uca destek vererek geceye damga vurdu. Ileri uçta Emre Ö. ,Sercan ve Emre B. Teknik ayaklara sahip olsalar da birbirlerine çok kopuk bir oyun sergilediler son paslarda yanlış tercihler yapan ekip bu sebeple bir çok gol pozisyonuna girmeyi başaramadılar girdikleri pozisyonlarda ise kaleci Bahriyi geçemediler.
Maçın Adamı:Alay
Maçın Gümüş Adamı:Tolga
Maçın Kalecisi:Bahri
Maçın Defansı:Alay
Maçın Ortasahası:Barış
Maçın Forveti:Tolga
Maçında Centilmeni:Erol

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.