Nefis Maçta Göçmen Utd Uzatmalarda Güldü!

Cesse merkez konferansında gecenin maçında Göçmen United ile Esnafgücü takımları karşı karşıya geldi.Heyecanın son dakikaya kadar sürdüğü maç izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.İlk yarının ilk bölümünde Esnafgücü ekibi rakibine ön alanda pres yaparak maçın hakimiyetini eline aldı.Orta alandaki verkaçlarla rakip kalede etkili olmaya çalışan ekip bulduğu pozisyonlardan bu bölümde yararlanamadı.Göçmen United ekibi ise rakibinin baskılı oyununa bu bölümde ayak uydurmakta zorlandı.Top yapmayı başaramayan ekip uzun toplarla etkili olmaya çalıştı.Bunda da başarılı olan ekip defanstan oynanan uzuntoplarda forvet oyuncusu Hüseyin’in fırsatçılığıyla arka arkaya goller bularak bir anda 2 farklı öne geçti.Bu dakikadan sonra defans elemanlarının da ileri uca daha fazla çıkmasıyla etkinligini arttırmaya çalışan Esnafgücü golü erken bularak farki bire indirdi.İki ekipte de orta sahadaki etkili ayaklar maça damga vurdu.ilk yarının ikinci bölümünde daha dengeli bir oyun vardı.Göçmen United ayağa top yaparak oyunda dengeyi buldu.Birbirini tanıyan oyunculardan kurulu ekip rakip kale önündeki arkadaşlarını tek toplarla kaleciyle karşı karşıya bırakmayı birçok pozisyonda başarsa da, defansı geçmeyi başaramadı.Bu bölümde yine hızlı bir atak sonucu Bayram’ın ayağından bir gol faha bulan ekip devreyi 3-1 önde tamamlamayı başardı.
İkinci yarının başlamasıyla devre arasında konuştuklarını sahaya yansıtmayı başaran Esnafgücü ekibi,5 dakikada bulduğu 2 golle skorda eşitliği sağladı.Bu dakikadan sonra toparlanan Göçmen United kanatları Bayram ve Mümin’le daha etkin kullanarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı.Karsılıklı gol pozisyonlarının bolca bulunduğu maçın son bölümünde ise kelimenin tam anlamıyla nefes kesen bir mücadele vardı.Top bir o kalede bir bu kaledeydi.Yakaladıgı fırsatları değerlendirmeyi başaran Göçmen United ekibi buldugu 2 golle farkı tekrar 2 ye çıkarsa da, maçı bırakmayan Esnafgücü 47. Dakikada Recep ve son dakikada gecenin golcü ismi Saruhan’ın ayağından bulduğu gollerle skorda yine eşitliği sağladı.Bu dakikalarda takım olarak defans yapan Göçmen United ekibinin bu golleri nasıl yediği merak konusu..Herkes son dakika golüyle maç eşitlikle tamamlanıcak derken, maça bitti gözüyle bakan Esnafgücü defansının boşluğunu iyi değerlendiren Erhan, yaptığı sürpriz çıkışla uzatmada attığı golle takimi adına mucizeyi gerçekleştiren isim oldu ve bu muhteşem geceyi Göçmen United 6-5 galip tamamladı.
Göçmen United
Kaleci Tuncay basit goller yedi.Takımının oyun olarak baskı kurduğu dakikalarda yaptığı hatalarla takımını oyundan düşürdü.
Defansta Erhan ve Onur başarılı bir performans sergiledi.Hava toplarında etkili olan ikili,kale önüne kadar etkili gelen yetenekli ayaklara son vuruş izni vermeyerek galibiyetin mimarları oldular.
Ortasahada Bayram,Mümin ve Ahmet R. kaptıkları toplarda hızlı hücumlarla rakip kalede etkili oldular, güzel paslaştilar ve guzel yardimlaştılar.
Forvet Hüseyin, takımı adına gecenin en etkili isimlerinden biriydi.Uzun oynanan toplarda rakiplerine karşı boy dezavantaji olmasına rağmen top kontrolü ve son vuruş becerisiyle galibiyette önemli rol oynadı.
Esnafgücü
Kaleci Dayı defansıyla kopuk bir görüntü sergiledi.yan toplarda eksiği gozlenen kaleci, karşı karşıya pozisyonlarda ise etkiliydi.
Defansta Egemen ve Ayhan rakip ataklarda ceza sahasını etkili savundu.Zaman zaman hücuma da destek verdiler
Orta sahada Emre,Recep ve Evren top tekniği yüksek ortasahaların hücumda ne kadar faydalı olabileceğini bize gösterdiler.Don vuruş şanssızlığı yaşayan ekip başarılı bir oyun ortaya koydu.
Forvet Saruhan yakaladığı pozisyonlarda gollerini atarak görevini yerine getirdi.
Maçın Adamı:Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı:Saruhan
Maçın Defansı:Onur
Maçın Ortasahası:Emre
Maçın Forveti:hüseyin
Maçın Centilmeni:Bayram
Maçın Golü: Recep

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.