Namık United Fc sonunda kazandı

Yıldırım Konferansı gecenin maçında Dental Technicians ile Namık United Fc takımları karşı karşıya geldi.Maça iki takımda çok istekli başlarken genç ekip Namık United ayağa pas yaparak rakibini yormaya çalıştı ve devreyi de önde tamamlamayı başardı.

İkinci yarıya da Namık United takımı iyi başlarken hızlı ve çabuk oyunlarıyla kolayca pozisyonlara girdiler.Dental Technicians takımı ilk yarı rakibe ayak uydursa da ikinci yarı çok yoruldu ve oyundan düştü.Son bölümler karşılıklı gollerle geçerken Namık United takımı maçı 11-4 farklı kazanarak 4.maçında ilk galibiyeti almış oldu.

Namık United Fc de kalede Berkay şanssız goller yese de elinden geleni yaptı.Onur savunmada neredeyse hatasız oynarken savunmada güven verdi.Mustafa A. Geride iyi mücadele ederken topu iyi çevirdi.Yunus kanadını etkili kullanmaya çalışırken dönem dönem ataklara destek verdi 2 güzel gol kaydetti.Ekrem orta alanda çok istekli oynarken çok koştu ve 2 golle gecenin yıldızlarındandı.Taylan ayağına topu aldığında çok etkili olan genç oyuncu çalımları ve şutlarıyla rakibe oldukça zor anlar yaşattı.Mustafa ilerde takımın gol silahı olurken çok etkiliydi ve tam 5 gol atarak geceye damga vurdu.

Dental Technicians da kalede Önder yine şanssız goller yerken ikinci yarı oyunda iyi mücadele etti.Savunma da Ertuğrul yerini hiç kaybetmezken geriden oyunu iyi kuramadı.Osman diğer maçların aksine tutuk bir görüntü çizerken istediği oyunu oynayamadı.Serdar takıma geri dönerken verdiği ara ona iyi gelmemiş etkili olamadı.Necati orta alanda pas trafiğini sağlamaya çalışırken zaman zaman uzaktan etkili şutlar da çıkardı. Savaş çok koştu çok yoruldu harika bir gol kaydetti ikinci yarı kaleye geçti kötü goller yedi.Suat yine golü arayan ismi olurken istediği topları alamasa da ikinci yarı pozisyonlar buldu ve geceyi hatrickle tamamladı.

Maçın adamı:Mustafa
Maçın gümüş adamı:Suat
Maçın kalecisi:Berkay
Maçın defansı:Onur
Maçın ortasahası:Ekrem
Maçın forveti:Mustafa