Müthiş Maçta Kazanan Doruk Sağlık!

Maç haddini bilbao takımının başlama vuruşu ile başladı. 2 takımda maça çok istekli başladı. Bunun akabinde sert bir müsabaka bizi bekliyor gibiydi. Nitekim oyuncuların çok yetenekli ve hızlı olması maçtaki sertlik dozacıni arttırıyordu. Doruk sağlık takımının savunmada ki kulesi Levent maçın baslangıcından itibaren Haddini bilbao takımının forvetlerini zorluyordu. Maçtaki ilk tehlikeli atağı yapan Doruk sağlıktı fakat kaleci Murat bu pozisyonda oldukça başarılıydı. 2 takımda oldukça temkinliydi ve teknik ayakları ve uzaktan şutlar ile etkili olmaya çalışıyorlardı. Fakat ilk yarıda 2 takımın kaleciside mükemmel bir maç çıkararak kalelerine adeta duvar ördüler kalecilerin bu başarılı performansları sonucunda ilk yarı başladığı gibi 0-0 bitti.
 
2.yarı ilk yarıda olduğu gibi çok hızlı başladı. 2.yarının başında Doruk sağlık takımından Muhammet 27.dakikada sahneye çıkarak maçtaki eşitliği bozdu. Bu golden sonra biraz daha savunmaya çekilen Doruk sağlık takımı oyunu kendi yarı sahasında kabullenerek kontra atak kovaladı. Haddini bilbao ise hücumsal oynamaya başlayarak oyunu rakip sahaya yıktı fakat aradığı golü bir türlü bulamıyordu. Dakikalar ilerledikçe savunmasında da açıklar verem Haddini bilbao 45.dakikada Tarık ile aradığı golü bularak maçta eşitliği sağladı. Doruk sağlık golden sonra savunmayı bırakarak tekrar öne geçmek için ataklarını sıklaştırdı. Son dakikalarda kıran kırana geçen maçta son dakikada Muhammet bir kez daha sahneye çıkarak takımını maçta bir kez daha öne geçirerek maçı takımına getiren isim oldu. Bu golden sonra 2 dakika uzatmada skoru korumasıni bilen Doruk sağlık maçı 2-1 kazandı.
Doruk sağlık
Güzel bir mücadele ile geçen maçta 2 kere öne geçerek zorda olsa kazanmasını bilen takımda kalede Anıl görev aldı. Olağanüstü bir performans sergileyen Anılın yediği tek goldede savunmanın hatası yüzde yüzdü bu yüzden hatasız oynadı diyebiliriz. Savunmada Levent, Emre ve Burak 3’lüsü görev aldı. Uyumları mükemmel olan 3’lüden Levent uzun boyu ve iri fiziği ile rakip forvetlerin korkulu rüyası olduğu maçta çok iyi bir performans sergiledi. Emre de Levent kadar olmasada yaptığı kritik müdahaleler ile dikkat çekti. Burak ise savunmadan zaman zaman ileriye çıkarak hücumada yardım ederek takımını rahatlatan isimdi. Ortasahada Kadir ve Oğuzhan 2’lisi görev aldı. Maça hükemeden 2’liden Kadir tekniği ile parmak ısırttı ve çok iyi bir maç çıkardı. Oğuzhan ise takımını bir maestro gibi yöneterek takım arkadaşlarının maçtan kopmamasını sağladı. Forvette ise Muhammet görev aldı. Kritik dakikalarda sahneye çıkarak takımının 2 golünede imza atan Muhammet maçı takımına getiren isimdi. Sonraki maçlarda Doruk sağlık takımına başarılar dileriz.
Haddini bilbao
Kıran kırana geçen maçta girdikleri pozisyonlarda kaleci Anılı geçemeyince bir an oyundan düşen Haddini Bilbao geriye düştüğü maçta beraberliğide yakalasada son dakikada yedikleri golle maçı kaybettiler kalede Murat görev aldı. Çok maç çıkaran Murat refleksleri ile dikkat çekti arkadan oyunuda iyi kuran Murat takımı adına herşeyi yaptı. Savunmada Seçkin, Tuna ve Halim 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüden Halim savunmanın bel kemiğiydi, yaptığı kritik müdahaleler ile dikkat çeken Halim iyi maç çıkardı. Tuna savunmadan daha çok hücumsal yönü ile dikkat çekti. Seçkin ise takımını savunmadan hücuma çıkaran isimdi ve oldukça etkili bir maç çıkardı. Ortasahada Tarık ve Yavuz 2’lisi görev aldı. Uyumları iyi olan 2’liden Tarık tekniği ve zarif bilekleri ile takımının en etkili ismiydi ve takımının tek golünü atan kişiydi. Yavuz ise oyunun her 2 yönünde de elinden geleni yaptı. Fakat maglubiyeti engelleyemedi. Forvette ise Semih görev aldı. Semih elinden geleni yapsada rakip savunmanın arasında kayboldu.