Murat Telekom siftah dedi

Kestel Gürsu konferansında gecenin maçın da Murat Telekom ile Ak Gençlik karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta iki takım da sonuna kadar mücadeleyi bırakmadı. Henüz ilk dakikalar da defansın pas hatasını affetmeyen Ak Gençlik oyuncusu Barış golü buldu ve takımını öne geçirdi. Murat Telekom  yaptığı kontra atakla Sinan ile gol atmayı başardı ve skoru eşitledi. İlk yarı da Ak Gençlik takımının daha üstün futbolu ile skor 3-2’ye geldi ve ilk yarıyı önde kapattılar.

İkinci yarı da üstün olan takım Ak Gençlik skoru açmak yüklese de defans da açık vermeye başladı ve rakibe karşı pozisyonlar verdi. Murat Telekom maçın sonuna kadar bırakmadı takım olarak savaşıp  golleri buldular ve skoru 6-5’e getirerek üstünlük sağladılar. Maçın son dakikalar da skor  avantajını koruyan Murat Telekom ayağa paslarla çok başarılıydı ve tek farkı koruyarak 7-6 olan skorla galibiyet almayı başardı.

Murat Telekom’da kalede Tufan görev alırken çok kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada Musa görev adımı gibi oynadı ve yerini hiç kaybetmedi. Sabri oyunu geriden kurarak takımına katkı sağladı. Mehmet savunma olarak başlasa da maç esnasın da golü çok kokladı ama atamadı genel olarak başarılıydı. Hücumda Fatih her zaman ki pozisyonun dışında oynasa da çok başarılıydı ve maçı 3 golle tamamladı. Sinan takımının galibiyet almasında büyük rol oynadı ve takımının gol silahı oldu. Öztekin takımını ayakta tuttu adeta çok kritik bulduğu golle takımına umut oldu.

Ak Gençlik takımında kalede Murat görev alırken topu oyuna çok iyi soktu ve takımını en geriden yönlendirmeye çalıştı. Savunmada Hüseyin çok başarılıydı ve iyi mücadele ediyordu ama talihsiz şekilde sakatlanarak oyundan çıktı. Ömer maçta iyi oynasa da rakibe karşı şansızdı. Muhammet oyuna sonra dan girmesine rağmen çabuk alıştı ve golü de buldu ama  galibiyet için yetersiz kaldı. Hücumda Erdal takımının  pas trafiğini kurmaya çalıştı ama rakip karşısında çok zorlandı. Barış maçta 3 tane gol bulmayı başardı ama galibiyeti getiremedi. Halit fazla gol pozisyonu bulamayınca zorluk çekti ve istediğini maça yansıtamadı.

Maçın adamı: Sinan

Maçın gümüşadamı: Fatih

Maçın kalecisi: Murat

Maçın defansı: Sabri

Maçın ortasahası: Fatih

Maçın forveti: Sinan

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.