Mimar Sinan Gençlik Galibiyetle Tanıştı!

Gecenin 2. maçında Veteranlar ile Mimar Sinan Gençlik takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1 1lik eşitlikle sona eren maçta kazanan 4 1 lik skorla Mimar Sinan Gençlik takımı oldu ve ligdeki ilk puanlarını aldılar.
Kazanma Faktörleri:
Mimar Sinan Gençlik takımı maç boyunca rakibinden fazla koşarken galibiyetteki en büyük etken çok koşmaları ve daha fazla pozisyon bulmalarıydı oldu diyebiliriz. İlk yarı skorda denge olsa da 2. yarıda oyuna ağırlığını koyan ekip sahadan farklı bir galibiyetle ayrılırken ilk puanlarına kavuşmuş oldular. Orta alanda iyi paslaşmalar yaparak rakip kaleye etkili giden ekip savunma disiplinini de elden bırakmazken rakibe çok da pozisyon vermedi. Görkem asıl mevkisi olmamasına rağmen kalesinde devleşirken Emirhan hücum hattında oldukça başarılıydı ve maçı 2 golle tamamladı, yine orta alanda başarılı bir maç çıkaran Yusuf da hem oyunu iyi kurdu hem de attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Veteranlar takımı maça iyi başlasa da ilk yarıdaki dinamizmini 2. yarıya taşıyamamaları sebebiyle sahadan 4 1 lik skorla mağlup ayrıldılar. Rakibin genç ve koşan bir takım olması sebebiyle maçın genelinde zorlanan ekip çok top kaybı yaptı, özellikle hücum bölgesinde yeteri kadar organize olamadılar. Buna rağmen ilk yarıda dirençli bir görüntü sergileyen ekip 2. yarıda peş peşe yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maça havlu attılar. Orta alanda Koray çok yanlız kalırken istediği pas alışverişlerini yapamadı, ileri uçta oynayan Olcay ise istediği topları alamazken çok istekli oynayıp sürekli orta alana top alamaya gelse de istediği pozisyonlara giremedi.
Maçın Adamı: Emirhan
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Kalecisi: Görkem
Maçın Defansı: Oğuzhan
Maçın Ortasahası: Yusuf
Maçın Forveti: Emirhan
Maçın Golü: Emirhan
Maçın Centilmeni: Olcay