Mert Gol Krallığını, Liverpool Şampiyonluğu İstiyor!

Gecenin ilk maçında Liverpool Fk ile Beyaz Bursa takımları karşı karşıya gelirken maçın tamamını üstün götüren Liverpool Fk takımı sahadan 12 5 lik skorla galip ayrıldı ve zirvede puan rekoru kırmaya devam etti.

Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı için idman maçı şeklinde geçen maçta rakibin hem genç hem tecrübesiz hem de 1 kişi eksik olması rahat bir maç geçirmelerini sağladı. Pozisyon üretmekte zorlanmayan ekip rakip kalede çok rahat skor üretirken gol kralı adayı Mert in 8 golüyle yıldızlaştığı maçtan 12 5 lik skorla galip ayrıldı. Kaptan Sercan kısa bir süre forma giymesine rağmen maçı 2 golle tamamlarken Cihan ve Pablo takımın diğer gollerine imza atan isimdiler.
Kaybetme Faktörleri:
Beyaz Bursa takımı rakibine göre daha tecrübesiz olması dışında sahaya 1 kişi eksik çıkmanın handikabını maç boyunca yaşarken aslında rakip kalede pozisyonlar da bulmalarına rağmen farkı çok da kapatamadılar. Yunus attığı 4 golle gecenin en skorer 2. ismi olurken bu basarili performansı puan için yeterli olmadı. Belki sahaya 7 kişi çıksalardı ve rakipleri biraz daha orta halli olsaydı sahadan puanla ayrılabilirlerdi diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Mert
Maçın Gümüş Adamı: Cihan
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Cihan
Maçın Ortasahası : Pablo
Maçın Forveti: Mert
Maçın Golü: Mert
Maçın Centilmeni : Ömer