Malikhane, Sinsi United’a Acımadı

Günün ilk maçında ligin yeni takımı Sinsi United ile Malikhane takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren tecrübesini sahaya yansıtan Malikhane takımı etkili oyuncusu Metin’in şık çalımları ile bulduğu golle öne geçmeyi başardı. Sinsi United bir türlü ileride aradığı pozisyonları yakalayamazken savunmasında açıklar veriyordu. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Malikhane takımı ard arda bulduğu goller ile farkı açarken ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı. 2.yarı farkı azaltmak için baskı kurmaya çalışsa da bunda başarılı olamayan Sinsi United, Malikhane takımının gollerine de engel olamayınca maçı 12-0 gibi farklı bir skor ile kazanan ekip Malikhane oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir başlangıç yapan Malikhane takımı rakibine üstünlüğünü ilk dakikadan itibaren hissettirirken etkili oyuncusu Metin ile erken bir gol bulan Malikhane rakibin oyundan düşmesi ile daha fazla boşluk bulunca ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı. 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan ekip savunmada hatasız bir maç çıkarırken maçı 12-0 kazandı. Kalede görev alan Emrah’a fazla iş düşmese de bir çok kritik kurtarışa imza attı. Kalesini gole kapatan Emrah günün başarılı isimlerindendi. Savunmada kusursuz bir maç çıkaran ekip rakibe göz açtırmazken Yaşar savunmanın bel kemiğiydi. Rakibi maç boyunca rahatsız eden Yaşar rakibin çoğu atağını başlamadan bitirdi. İleride çok iyi bir oyun ortaya koyan Malikhane takımında Metin uzun boyuna rağmen tekniği ile göz doldururken Şerif ise oyunun her 2 yönünde bitmek bilmeyen enerjisi ile takımını ateşleyen isimdi. Sunay ile Akif ise takımının en ileri ucunda görev alan isimlerdi. Uyumları çok iyi olan ikiliden Sunay pozisyon Bilgisi ile rakibi yıldırırken golleri ile maçı koparan isimdi. Akif ise bitiriciliği ile göz doldururken attığı goller ile farkı açmayı başardı. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan ekip maçı zorlanmadan kazandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça istekli başlayan Sinsi United gol yollarında etkisiz kalınca savunmasında açıklar verdi. Rakibin etkili oyuncularına bir türlü çözüm bulamayan Sinsi United ilk golü yedikten sonra oyundan düştü ve ilk yarıyı 5-0 geride tamamladı. 2.yarıya farkı azaltmak için etkili başlamaya çalışan ekip ileride bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamazken maçı gol bulamadan 12-0 gibi farklı bir skor ile kaybetti. Kalede görev alan Ahmet as kalecinin sakatlanması ile kalede başlayan kişiydi. Maçı izlemeye gelen Ahmet kendini birden kalede bulunca onun da yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan Sinsi United takımında Ümit rakibe çok fazla tekte dalarken ileriye çıkarken de çok fazla pas hatası yaptı. İleride bir türkü dikiş tutturamayan ekipte Rıdvan takımının en istekli oyuncusuydu. Gol için her şeyi deneyen Rıdvan takım arkadaşlarından beklediği desteği bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Remzi ayağında çok fazla top tutarken takımının ataklarını yavaşlattı. Aykut bir çok gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda etkisiz kaldı. İlk maçlarında beklediği performansı sergileyemeyen ekip ilerleyen maçlarda daha derli toplu bir oyun sahaya yansıtırsa ilgin etkili ekiplerinden biri olabilir.

Maçın Adamı:Akif
Maçın Gümüş Adamı:Metin
Maçın Golü:Metin
Maçın Kalecisi:Emrah
Maçın Savunması:Yaşar
Maçın Orta sahası:Metin
Maçın Forveti:Akif
Maçın Centilmeni:Rıdvan