Macırlar 2. Yarıda Farka Koştu!

Günün tek maçında Macırlar Sk ile Brothers takımları karşı karşıya geldi. 2 takımda maça istekli başlasa da ilk golü bulan taraf Macırlar takımıydı. Skoru koruyamayan Macırlar 2-1 geriye düşse de ilk yarıyı 3-2 önde kapatmayı başardı. 2.yarı farkı açarak skoru 5-2’ye getirdi. Maça tutunmaya çalışan Brothers takımı ise rakip sahada çoğalamayınca maçı Macırlar takımı 8-3 ile kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça rakibine göre üstün başlayan ekip öne geçtiği golü bulmakta gecikmedi. Bu gol ile oyun üstünlüğünü kazanan ekip geriye düşse de ilk yarıyı 3-2 önde kapattı. 2.yarıya rakibinin baskısını kırarak başlayan ekip etkili ayakları ile farkı arttırarak skoru 5-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra biraz daha rahat bir oyun ortaya koyan ekip maçı 8-3 skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Yusuf yaptığı kurtarışlar ile takımının önde kalmasını sağlarken topu oyuna hızlı sokması ile takımının hücumlarını hızlandırdı. Savunma olarak çok disiplinli olan ekip rakibe maç boyunca göz açtırmadı. Savunma da görev alan Salih savunmanın bel kemiğiydi, takım arkadaşlarını çok iyi yönlendiren Ömer zaman zaman hücuma çıkarak ileride de elinden geleni yaptı. İleri de tek paslar ile hızlı hücumlar geliştiren ekip oyunu rakip sahaya yoklukları dakikalarda ise top çevirerek rakibinin savunmasını açmaya çalıştı. Yakup ve Emre takımlarının hücum varyasyonlarını çeşitlendirirken Yakup şık çalımları ve bitirici şutları ile dikkat çekti ve attığı goller ile takımına galibiyeti getirdi. Emre ise oyun görüşü ile hücumları yönlendirirken attığı bitirici paslar ile rakip savunmayı zorladı. Takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyan ekip rahat bir oyun ile galibiyete uzandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibin baskısı ile başlayan ekip kalelerinde erken bir gol görerek geriye düşseler de çok iyi reaksiyon göstererek öne geçtiler, fakat skoru tutmada sıkıntı yaşayan ekip ilk yarıyı geride bitirdiler. 2.yarıya farkı azaltmak için baskı yapsa da savunma da açıklar verince kalelerinde görünce oyundan düştüler ve maçı 8-3 gibi farklı bir skor ile kaybettiler. Kalede görev alan Ömer bugün ki performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Savunma da tel tel dökülen Brothers takımı Talha’nın da oyundan kopuk bir performans sergilemesi ile çok fazla açıklar verdi. İleride bireysel performanslar ile gol arayan ekip rakip savunma arasında kaybolunca ileri de top tutamadı. Bugün takım olarak bekleneni veremeyen ekip sürpriz bir skor ile yenilmekten kurtulamadı.
Maçın Adamı:Emrah
Maçın Gümüş Adam:Yakup
Maçın Kalecisi:Yusuf
Maçın Defansı:Salih
Maçın Ortasahası:Yakup
Maçın Forveti: Emrah
Maçın Golü:Emrah
Maçın Centilmeni:Ömer