Losalacaaticos, Gençlere Acımadı!

Günün 2.maçında Losalacaaticos ile Young Boys takımları karşı karşıya geldi. Young Boys takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken ilerleyen dakikalarda Losalacaaticos takımı skoru eşitlemeyi başardı. Young Boys takımı ilk yarı rakibine göre daha atak bir oyun sergilerken bir kez daha öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarıyı 3-2 skor ile Losalacaaticos takımı önde tamamladı. 2.yarı Young Boys takımı skoru eşitlemeyi başarırken öne geçmek için risk alınca Losalacaaticos takımı bu açıkları çok iyi değerlendirdi ve art arda bulduğu goller ile öne geçmeyi başardı. Maçı 7-3 skor ile Losalacaaticos takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça istediği gibi başlayamayan Losalacaaticos takımı ilk yarı 2 kez geriye düşse de oyun disiplininden bir an olsun kopmadı ve ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı daha iyi bir oyun sergileyen ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başarırken kalede görev alan Samet kalesinde adeta devleşti. Bir çok kurtarışa imza atan Samet maçın genelinde bir savunma oyuncusu gibi topları uzaklaştırmayı başardı. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte herkes birbirinin açıklarını kapatırken Taner savunmada çakılı kalan isimdi. Tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldıran Taner müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride tecrübesini sahaya yansıtan Losalacaaticos takımında Fuat takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile maçın kilidini açan Fuat kritik paslar ile takım arkadaşlarını beslerken 4 asistinin yanında 2’de gole imza attı. Ali Rıza ise forvette görev alan isimdi. Bitiriciliği ile dikkat çeken Ali Rıza pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken çoğu pozisyonda fırsatçılığını da konuşturdu. Maç içerisinde 2 kez geriye düşse de oyundan kopmayan ekip net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça çok iyi başlayan Young Boys takımı ilk yarı 2 kez öne geçse de farkı açabilecek pozisyonları değerlendiremezken savunmada da açıklar verince ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı skoru eşitlemeyi başarsalar da oyundan düşen ekip maçı kaybetmekten kurtulamazken kalede görev alan Talha maç boyunca kalesinde bir çok kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Abdülsamet savunmada çakılı kalan isimdi. Rakip forvete yakın markaj yapan Abdülsamet elinden geleni yapsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Enes sahanın en teknik oyuncularından biriydi. Klas çalımları ile rakiplerinin başını döndüren Enes takım arkadaşlarını yönlendirmeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İsmail ise forvette çok fazla efor sarf ederken girdiği az sayıdaki gol pozisyonlarını iyi değerlendiren İsmail bulduğu 2 gol ile takımını sırtlasa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Rakibine göre yaş ortalaması oldukça genç olan Young Boys takımı ilk yarı 2 kez öne geçmesine rağmen rakibinin tecrübesi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve yenildi.

Maçın Adamı:Fuat
Maçın Gümüş Adamı:Ali Rıza
Maçın Golü:İsmail
Maçın Kalecisi:Samet (Losalacaaticos)
Maçın Savunması:Taner
Maçın Orta sahası:Fuat
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Abdülsamet