Liverpool’a Bir Darbede Malikhaneden

Günün ilk maçında Liverpool fk ile Malikhane Fc takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda dengeli başlarken ilk golü bulan  Malikhane takımı oldu. Çok şansız bir gol yiyen Liverpool takımında Murat kendi kalesine golü attı. Geriye düştükten sonra oyundan düşen Liverpool takımı kalesinde pozisyonlar verirken Malikhane takımı art arda ataklar ile rakip kaleyi yokladı ve goller buldu. İlk yarı 4-0 Malikhane takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı çok daha rahat bir oyun ortaya koyan Malikhane takımı Liverpool takımını 9-1 gibi farklı bir skor ile yendi.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça hızlı başlayan ekip şans golü ile öne geçerken ilk yarı rakibin oyundan düşmesi ile ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarı rakibin iyice dağılmasından dolayı çok daha rahat bir oyun ortaya koyan Malikhane takımı maçı 9-1 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Emrah’a fazla iş düşmezken kritik anlarda güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada rakibe bir an olsun göz açtırmayan Malikhane takımında Şerif savunmanın bel kemiğiydi. Neredeyse her topa müdahale eden Şerif çok iyi bir maç çıkardı. İleride Yaşar takımın ataklarını şekillendirirken takım arkadaşlarını çok güzel pozisyonlara soktu. İleri uçta görev alan Sunay ise kusursuz bir maç çıkarırken bitiriciliği ve tekniği ile göz doldurdu. Takım olarak kaleci hariç herkes gol atarken tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekip maçı rahat kazandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça dengeli başlayan ekip çok şansız bir gol yiyerek geriye düştü. Beraberlik için bir çok gol pozisyonu yakalasa da bunları gole çeviremeyen ekip oyundan da koptu. Kalesinde art arda goller gören ekip ilk yarıyı 3-0 geride tamamlarken 2.yarı biraz daha tempolu bir oyun sahaya yansıttı. Kalede görev alan Yunus güzel kurtarışlara imza atsa da ilk golde savunması nedeniyle oyundan düştü. Savunmada oldukça efor sarf eden ekipte Fatih misafir oyuncu olmasına rağmen mükemmel bir mücadele sergilerken savunmayı toparlayan isimdi. İleride bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayan Liverpool takımında Murat şık hareketleri ile rakibi geçmeyi başarırken takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. Ferdi çok hırslı bir oyun ortaya koyarken çoğu pozisyonda hırsının kurbanı oldu. Mert rakip savunma arasında kaybolurken takım olarak iyi mücadele eden ekip rakibe diş geçiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Sunay
Maçın Gümüş Adamı:Yaşar
Maçın Golü:Akif
Maçın Kalecisi:Emrah
Maçın Savunması:Şerif
Maçın Orta sahası:Yaşar
Maçın Forveti:Sunay
Maçın Centilmeni:Sercan