Liverpool kaçtı, Veteranlar Yakaladı

Günün son maçında Liverpool ile Veteranlar takımları karşı karşıya gelirken 2 ekipte maça oldukça istekli ve atak başladı. Erdi ile açılışı yapan Liverpool’a Olcay hemen karşılık verirken ilk yarı Liverpool takımının üstünlüğü ile geçildi ve ilk yarıyı Liverpool takımı 2-1 önde tamamladı. 2.yarıya beraberlik için baskılı başlayan Veteranlar takımı skoru tekrar eşitlemeyi başarırken kalan dakikalarda 2 ekipte bir çok gol pozisyonuna girse de gol sesi çıkmadı. Maçın son dakikasında Liverpool takımının kaptanı Sercan boş kaleye topu yuvarlamayı başaramazken maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Liverpool
Maça oldukça etkili başlayan ekip ilk yarıyı önde tamamlamayı başarırken 2.yarı rakibin baskısı ile kalesinde golü gördü. Maçın son anlarında bir çok gol pozisyonuna giren Liverpool takımı son dokunuşu yapamayınca maç berabere bitti. Kalede görev alan Yunus kalesinde devleşirken kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Hakan savunmanın bel kemiğiydi. Muazzam bir maç çıkaran Hakan savunmada kritik müdahalelerde bulunurken zaman zaman ileri çıkarak arkadaşlarına yardım etti. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Mert hızı ve tekniği ile dikkat çekerken kendini çok geliştirdiğini her maç sahaya yansıtmayı başarıyor. Takımın kaptanı Sercan ise maç boyunca sahada basmadık yer bırakmazken son dakikada boş kaleye topu göndermeyince maçın kaderini etkiledi. Takımının yıldızı olan Erdi ise attığı goller ile bitiriciliğini konuştururken maçın ilk dakikasından itibaren takımını yönlendiren isimdi, takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayan Erdi galibiyet için yetmedi.

Veteranlar
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip bu gole hemen karşılık verse de ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya gol ile başlayan Veteranlar bir türlü öne geçemediği Maçta beraberliği kurtarmayı başarırken kalede görev alan Utku kalesinde takım arkadaşlarına güven verirken rakibin etkili ayaklarını maç boyunca durdurmayı başardı. Savunmada çok fazla efor sarf eden Veteranlarda Ümit maç boyunca savunmasını terk etmezken takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride tek bir kişinin ayağına bakan ekipte Koray takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Takımının gol yükünü çeken Olcay ise maçın yıldızıydı. Çok iyi bir maç çıkaran Olcay bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile tecrübesini konuştururken maçın kaderini belirleyen isimdi. Genç rakibi karşısında iyi direnç gösteren ekip beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Olcay
Maçın Gümüş Adamı:Erdi
Maçın Golü:Erdi
Maçın Kalecisi:Utku
Maçın Savunması:Ümit
Maçın Orta sahası:Erdi
Maçın Forveti:Olcay
Maçın Centilmeni:Mert