Liverpool Farkı Açıyor!

Günün 2.maçında Liverpool FK ile Bursalona takımları karşı karşıya geldi. Bursalona takımı maçın henüz başında Saffet ile 1-0 öne geçse de bu gole Liverpool FK takımının cevap vermesi uzun sürmedi ve maçta skora denge geldi. Golden sonra oyun üstünlüğünü eline alan Liverpool FK takımı art arda bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca maçın ilk yarısı 1-1 skor ile bitti. 2. yarıya hızlı başlayan Liverpool FK takımı Emrecan ile golü bulsa da hemen ardından kalesinde golü gördü.Maçta skora yine denge gelirken Liverpool FK takımı üstün oyunu ile sahadan 3-2 ile galip gelmesini bildi.
KAZANMA FAKTÖRLERİ:
Maça adeta 1-0 geride başlayan Liverpool FK çok iyi bir reaksiyon göstererek, hemen Nezirin serbest vuruşuyla beraberlik golünü buldu, ve etkili oyun oynamaya başlayan ekip ard arda bir çok pozisyonu cömertçe harcadı ve daha sonrasında maçta ilk yarıda denge bozulmadı.2.yarıya çok hızlı ve istekli başlayan ekip Emrecan ‘ın bulduğu goller ile 3-2 ‘lik skoru bularak kazandı. Savunmada adeta kusursuz oynayan ekipte misafir oyuncu Murat ve nezir ikilisi adeta hatasız oynadı. İleride görev alan Emrecan ve Mert ikilisi geç açılsa da gösterdikleri istekli ve başarılı performans ile maçı kazandırdılar diyebiliriz ve 1 -0 geriye düşmelerine rağmen çok bir reaksiyon göstererek 3-2 skor ile kazanmasını bilen taraf Liverpool FK takımı oldu.
KAYBETME FAKTÖRLERİ:
Maça çok hızlı bir giriş yapan Bursalona takımı Saffet ile golü bulsa da çok geçmeden kalesinde golü gördü. Skora denge gelince, yaptığı kontra ataklarla ekili olmaya çalışırken başarısız oldular. Rakibin baskısına aynı şekil karşılık veremeyen ekipte dakikalar ilerledikçe oyundan düştü.Bu dakikalarda takımını oyunda tutan ve rakibe dur diyen bayram, kalesinde yaptığı kurtarışlar ile maça damgasını vuran isimlerden biriydi diyebiliriz.2.yarının henüz başında kalesinde gol görse de Bursalona takımı en etkili silahı Ayhan ile dengeyi buldu. Skora denge gelince rakibin etkili oyununa cevap veremeyen ekip sahadan 3-2’lik skor ile mağlup ayrıldılar.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Kalecisi: Bayram
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Emrecan
Maçın forveti: Mert
Maçın Golü:Nezir
Maçın Centilmeni: Ayhan