Lider Ecel Terleri Döktü!

Maçın Adamı: Kadir 
Maçın Gümüş Adamı: Şaban 
Maçın Defansı: Eren 
Maçın Ortasahası: Kadir 
Maçın Forveti: Şaban 
Maçın Golü: Şaban 
Maçın Centilmeni: Mustafa 
Gecenin ilk maçında Lider Kontraatak Fc ligin formda ekibi Torulspor’u ağırlarken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan son dakika golüyle Kontraatak Fc takımı oldu ve zirvedeki puan farkını iyice açtı.

Kontraatak Fc takımı maça istediği gibi başlayamazken iyi mücadele etse de istedikleri pozisyonları bulmakta zorluk çektiler. İlk yarıda buldukları pozisyonları gole çevirmekte zorlanmayan ekip skor avantajını eline alırken 2. yarıda geriye çok yaslandılar ve nitekim skora denge de geldi. Son bölümlerde rakip kalede baskısını arttıran ekip bitime 1 dakika kala bulduğu golle öne geçerken skoru korumasını da bildi ve bu zorlu maçtan 4 puan ile ayrılıp zirvedeki puan farkını iyice açtı. Futbol anlamında tatmin etmese de zorlu maçlarda alınan galibiyet her zaman büyük başarıdır ve Kontraatak takımı da bunu başardı, 5 te 5 yapan rakibini devirmesini bildi. Bugün hücum anlamında tutuk bir görüntü sergileyen ekip pozisyon anlamında kısır bir maç geçirirken savunmada da iyi direndi, rakibe karşı iyi kapandı. Son bölümlerde savunmada eksik yakalansalar da şans yanlarındaydı ve özellikle son dakikada çok net pozisyonlarda kalelerinde gol görmediler.

Orta alanda yeteri kadar organize olamayan ekipte kaptan Kadir yine ön plana çıkarken topu ayağında iyi tuttu, 1 gole imza attı, savunmanın arkasına çok iyi ara pasları attı. Batuhan attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken savunmanın ortasında Eren yerini hiç kaybetmedi, çok yerinde hamlelerde bulundu.

Torul Spor maç boyunca rakip kalede etkili ataklar yaparken son vuruşlarda çok şanssızdılar ve çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Lider olan bir takıma karşı topla daha çok oynayan ekip rakibe göre çok daha fazla pozisyonlar bulmasına rağmen çerçeveyi bulmakta ve kaleciyi geçmekte zorlanan ekip şanssız bir mağlubiyet alarak yenilmezliğini kaybetti diyebiliriz.
Alınan mağlubiyette bir diğer handikap ise yenik durumda iken bir ara maçı tek kaleye çevirmelerine rağmen beraberlik golünü bulduktan sonra geriye çekilmeleri oldu ki baskılarını sürdürseler galibiyet golünü de bulabilirlerdi. Şaban attığı 3 golle takımının bütün gollerine imza atan isim olurken net pozisyonlardan da sonuç alamadı. Hasan hücuma yine çok destek verirken golü bulduktan sonra yine savunmaya geçmesi takımın hücum gücünü azalttı ve bu handikap gol yemelerine sebep oldu.

Ayrıca maçın kırılma anı da son dakikada yedikleri golden sonra uzatma dakikalarında kale direğinin dibinden topun auta gitmesi oldu ki bu pozisyon golle sonuçlansa maçtan puanla ayrılabilirlerdi.