Lens Rövanşı Vermedi!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Lens takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Lens devreyi 4 3 önde tamamladı ve maçtan da 6 4 lük skorla galip ayrıldı.
Lens takımı maça koşan genç ve dinamik bir kadro ile çıkarken rakip savunmanın hatalarını maç başında iyi değerlendirip 5 dakikaya sığdırdığı 3 golle maça adeta 3 0 önde başladı. 2. yarıda skor avantajını iyi değerlendiren ekip savunmada dirençli bir görüntü sergilerken hücum anlamında 2. yarıda zorlanıp çok da pozisyon üretememesine rağmen son bölümlerde bulduğu gollerle sahadan galibiyetle ayrıldı.
Oyun disiplininden kopmamaları galibiyette büyük rol oynarken orta alanda Aliş ve Yusuf gibi çok koşan ve top tekniği yüksek oyuncuların olması takımı ayakta tuttu ve takım olarak hücum anlamında iyi bir maç çıkardılar. Kaleci Seyit’in de başarılı performansı takıma ciddi katkı sağlarken genç eldiven kalesinde güven verdi, Aliş orta sahadaki başarılı oyununu 3 golle süslerken Nevzat da fırsatçılığını kullanarak attığı 3 golle geceye damgasını vuran bir diğer isim oldu.
Cska Filistin takımı maça çok kötü başlarken savunmada yapılan basit top kayıpları bir anda 3 0 yenik duruma düşmelerine sebep oldu. Devrenin sonunda Seyit’in 3 golüyle skora denge getirseler de devamını getiremediler. Skor 3 3 ken Seyit’in kaçırdığı gol belki de kırılma anı olurken hemen ardından yedikleri golle devreye 4 3 yenik girdiler. 2. yarıda atak bir oyun oynasalar da skor üretemeyen ekip yine basit hatalardan yenilen gollerle sahadan 6 4 lük skorla mağlup ayrıldılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken savunmada yapılan basit top kayıplarıydı, diğer eksi ise final paslarında yanlış tercihler istedikleri pozisyonları çok da bulamamalarına sebep oldu. Şans da bugün yanlarında olmayınca birçok gol pozisyonundan sonuç alamayan ekip ilk yarıda 4 kere direğe takıldı, özellikle 2 pozisyonda kaleye gönderilen 2 şut 2 direğe birden çarpıp ağlarla buluşmadı, şans yanlarında değildi diyebiliriz. Seyit 4 golüyle gecenin yıldızı olurken bu sezon gol krallığında da iddialı olacağını gösterdi, Mustafa da özellikle savunmaya geçtikten sonra takımın başarılı ismiydi.
Maçın Adamı: Aliş
Maçın Gümüş Adamı: Nevzat
Maçın Kalecisi: Seyit
Maçın Defansı: Abdullah
Maçın Ortasahası: Aliş
maçın Forveti: Seyit
Maçın Golü: Seyit
Maçın Centilmeni: Kerem