Legend Güllük Seri Peşinde!

Pazar günü açılış maçında Legend Güllük ile Mutlular Gücü takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan Legend Güllük olurken yoluna namağlup şekilde devam etti.

Legend Güllük takımı hem tecrübesini hem de fizik üstünlüğünü iyi kullanırken güçlü rakibine karşı iyi bir futbol oynayıp gol yollarında etkili olarak sonuca gitmekte zorlanmadılar. Savunma anlamında rakibe çok da geçit vermeyen ekip tecrübesiyle rakibe göz açtırmazken fizik güçlerini iyi kullanıp gol yollarında Süleyman ve Burak’la etkili oldular. 3 golüyle takımın en dikkat çeken ismi olan Süleyman galibiyette büyük rol oynarken Burak da orta alandaki başarılı oyununu 1 gol ile süsledi.

Mutlular Gücü takımı güçlü rakibine karşı maç boyunca çok iyi mücadele ederken tecrübe anlamında rakibin gerisinde kalsalar da maçı hiç bırakmadılar ve son dakikaya kadar sürekli rakip kalede gol aradılar. Rakip savunmayı geçmekte zorlanan ekip buna rağmen gol için her şeyi yapmalarına karşın beraberlik golünü bulamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Buna rağmen verdikleri mücadele ile alkış alan ekip gelecek maçlar adına umut vermeye devam ettiler.