Lan Lorenzo Sonradan Açıldı!

Gecenin üçüncü maçında Lanlorenzo Mimar Sinan Gençlik’e karşı 7-4 lük skorla galibiyet elde etti. Oynanan futbol ve pozisyon zenginliği olarak ortada olan Lanlorenzo sonuçlandırmayı başardı. Maçın ilk yarısı iki ekibinde oyun olarak birbirlerine üstünlük kuramamasına rağmen 4-3 lük skorla tamamlandı. İkinci yarıya ise istekli olarak başlayan Lanlorenzo 3 gol bulurken , ataklarını gole çeviremeyen Mimar Sinan Gençlik tek gol atabildi.
Kazanma Faktörleri
İlk yarıda Mesut’la ilk golü bulan Lanlorenzo ilerleyen dakikalarda oyun disiplininden kopup üst üste 3 gol yiyerek bir anda geriye düştü. Yenilen üç golün ardından silkelenen Lanlorenzo ilk yarının son bölümlerinde Mesut ve Emir’in golleriyle skoru lehine çevirmeyi başardı. Hücumda Mesut ilk yarının yıldızı olurken ikinci yarı ise sahneye iki golle Mahmut çıktı. İkinci yarıda hücum ve defans arasında değişiklik yapan takım Mustafa’yı defansa çekerek oyunu daha kontrollü ve planlı oynamayı başardı. Defanstan hızlı çıkışları ve hücuma katkısıyla dikkati çeken isim ise Alihan oldu. Serkan ise kalede çok kritik kurtarışlar yaparak farklı skoru koruyan isimlerdendi.
Kaybetme Faktörleri
Mimar Sinan Gençlik takımı kontrollü ve pasa dayalı oyunlarının karşılığını ilk yarının bir bölümünde alsa da maalesef sonuca yansıtamadı. Özellikle kilit pas ve son vuruşlarda gününde olmayan takım ikinci yarı bir golle yetindi. Hücumda Oğuzhan 3 golle takımın en skorer ismi olurken hücumda ki diğer oyuncular gol ile buluşamadı. Mimar Sinan Gençlik defansı özellikle ilk devrenin ilk kısımlarında oyunu daha fazla daraltan ve disiplinli oynayan tarafken ikinci yarı bu görüntüden oldukça uzaktı. Defansta dağınık bir oyun oynayan Mimar Sinan ikinci yarı hücum oyuncularının istediklerini yapamaması ve rakibin istekli oyunu karşısında cevapsız kaldı.
Maçın Adamı: Mesut
Maçın Gümüş Adamı: Oğuzhan
Maçın Golü: Emir
Maçın Kalecisi: Serkan
Maçın Savunması: Emir
Maçın Ortasahası: Mustafa
Maçın Forveti: Mahmut
Maçın Centilmeni: Alihan