Kuva-yi Milliye Ağır Yara Aldı!

Gecenin ilk maçında Lezzet güveç evi ile Kuvayi Milliye ekipleri karşı karşıya geldi.İlk yarının ilk bölümünde Kuvayi Milliye ekibi maça hızlı başladı.Rakibine oranla daha genç bir ekip olmanın verdiği enerji ve istekle rakip kaleye yüklenen ekip erken gol ve goller bulup maçı erken kopartmak ister gibiydi.Rakibinin oyununa karşı sakin bir oyun ortaya koyan Lezzet Güveç Evi,defanstan ileriye uzun toplarla çıkarak rakipkalede tehlike bulmaya çalıştı.Nitekim kaptığı topla hızlı çıkan ekip gecenin etkili ismi Numan’la golü bularak öne geçti.Golden sonra daha etkili ataklar bulan ekip 22. Dakikada yine Numan’in ayağından bulduğu golle farkı 2 ye çıkarttı.yediği gollerden sonra morali bozulan Kuvayi Milliye ekibi birde penaltı kaçırınca iyice demoralize oldu.Maçın ikinci yarisinda da defansta sağlam bir oyun sergileyen Lezzet Güveç Evi,takım oyununu iyi oynadı.Birbirlerinin eksiklerini iyi tamamlayan ekip ileri uçtaki arkadaşlarını topla daha net buluşturarak farkı iyice açtı.Güçlü bir takım olduğu ligdeki konumundan belli olan Kuvayi Milliye ekibi ise,bu gece sanki ilk defa birbirleriyle oynuyor gibiydi.Maçın başında öne geçmeyi basaramayan ekip,yedikleri gollerden sonra iyice dağıldı.sinirleri bozulan ekipte bircok futbolcu sarı kart gördü.Bence bu akşam Kuvayi Milliye ekibinin maci kopartamamasının asıl sebebi,oyundan çabuk düşmeleri ve buldukları pozisyonları gole çevirememesiydi.Lezzet Güveç Evi ise haddini bilerek,sakin ve takım oyunu sergileyince maçı da kazanmayı başardı.
Lezzet Güveç Evi
Kaleci Sefa görevini eksiksiz yerine getirdi.Birçok pozisyonda kalesinde gole izin vermeyen kaleci,oyunu hızlı başlatarak ileri uç elemanlarını topla etkili yerlerde buluşturmayı başardı.
Defansta Yavuz,Oğuz ve Şeref,birbirleriyle yardımlaşarak saglam bir oyun çıkarttı.kademelere iyi giren futbolcular,rakibin etkili ayaklarının son vuruş yapmasını birçok pozisyonda engelledi.
Orta sahada Kenan ve Ebubekiroyunu güzel okudular.Defansa gerekli desteği veren ikiliden Kenan hücuma verdigi destekle 2 de gol buldu.
Forvet Numan maçın yıldızıydı.İleride topu iyi sakladı.Goller buldu,asistler yaptı.
Kuvayi Milliye
Kaleci Refik, yediği 5 gole rağmen çıkarttığı toplarla farkın açılmasını engelledi.
Defansta Emre,Semih ve Alpay özellikle hava toplarında oldukça etkiliydi.Yedikleri gollerden sonra defans bütünlüğü bozulan ekipte yerini kaybeden çok futbolcu görüldü.
Ortasahada Volkan ve Özkan teknik ayaklara sahipler fakat bu gece bunu skora yansıtamadılar.özellikle Volkan uzaktan çektiği seet şutlarla rakip kalede gol aradı.Genç futbolcu birde penaltı kaçırdı.
Maçın Adamı:Numan
Maçın gümüş adamı:Volkan
Maçın kalecisi:Sefa
Maçın defansı: Oğuz
Maçın Ortasahası:Kenan
Maçın forveti:Numan
Maçın centilmeni:Yavuz

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.