Kurtlar Vadisi Pusu Galibiyetle Başladı…

Cesse halısaha ligi günün maçında göçmenler utd ve kurtlar vadisi pusu karşı karşıya geldi. Ligde ilk maçlarına çıkan kurtlar vadisi pusu takımı kurmuş olduğu genç ve dinamik takım ile ligde üst sıralara göz kırptı diyebiliriz. Oynanan mücadelede kora kor başa baş bir mücadele ile son anlara kadar seyir zevkli bir mücadele izlettiler.
Kurtlar vadisi pusu
Sezonun ilk maçına çıkan kurtlar vadisi pusu takımı defanstaki sert ve mücadele ci oyunu ile gözlerimizin pasını sildi, ortasaha da deniz ve Yasin in tek pasları ile inanılmaz hızlı şekilde rakip kaleye ulaşmaları rakip defansta zor anlar yaşattı bu akşam ki mücadele de kalecileri maça damga vurdu diyebiliriz, son ana kadarki kurtarışları ile maçın altın oyuncusu olmaya hak kazanan eldivenin ilerleyen maçlarda yapacaklarını merak ediyoruz. Orta alanda Yasin takımın en etkili ismi olurken etkili şutlarla sürekli gol aradı oyunu iyi kurdu 2 de gole imza attı. Muhammet ileri uçta etkili bir oyun sergilerken o da 2 golüyle takımın bir diğer skorer ismi oldu.
Göçmen United
Bu akşam yeni formalar ile sahaya çıkan ekip ilk başlarda oyunu domine etmek için defans hattı ortasahaya kadar çıkıp hep atağı düşünen bir takım grafiği çizdiler, bu zaaflarından iyi yararlanan rakipleri bir çok atakta karşı karşıya pozisyonlarda boşluk verdiler belkide mağlubiyet teki etkenlerden biri olabilir. Genel anlamda genç ve koşan isimleri kadrosunda toplayan ekip bir çok maçlarına göre daha istekli ve etkili bir oyun sergilediler. En büyük handikap uyum sorunu olurken bu uyum sorunu olmasa skor daha farklı olabilirdi. Çok pozisyon bulan ve genel olarak oyunu rakip yarı alana yığan ekip rakip kaleciyi geçmekte zorlanınca skor üretmekte zorlandı.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.