KontraAtak’ın Dağ keyfi…

Bu akşam gecenin maçında Dağlılar Fc ve Kontra atak takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısına iki ekipte kontrollü bir oyunla başladı. İlk yarının henüz başlarında gelişen Kontra atak atağında Kadir topu filelerle buluşturarak maça takımının iyi bir başlangıç yapmasını sağladı. Dakika 16 da ise Doğukanın
farkı 2’ye çıkarttılar. Geriye düşen dağlılar fc ekibi uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı oğuzhanın güzel kurtarışları dakika 17 ye kadar skoru korusa da 17. dakikada gelen Melihin güzel golüyle fark yeniden 1 düştü.. Pozisyon üretme bakımından iki takımda etkiliydi ve bir çok net pozisyon yakaladılar. Maçın 21. dakikasında kaleci Oğuzhanın vurduğu aut rakip takım oyuncularına çarparak kaleye yöneldi ve Dağlılar Fc nin yediği bu golle durum 3-1 oldu. Bu golün moralsizliğini çabuk atlatan ekip ilk yarının sonlarında geliştirdikleri atakta İsmaille golü buldu ama bu akşam yeterli bir kaleciyle sahada olmamaları onların en büyük dez avantajıydı ve ilk yarının son dakikasında gelen Doğukanın golüyle Kontra atak ekibi devreyi 4-2 önde kapattı
İkinci yarıya yine iki ekipte hızlı başaldı ve ard arda pozisyon yakaladılar yine bu pozisyonlarda birinde Dağlılar fc golü buldu ve fark yeniden 1 ‘e indi. Dağlılar fc güzel bir oyunla maça tutunmaya çalışıyordu oldukça da hırslılardı ama Kontra ekip bulduğu her fırsatı değerlendiriyordu bu fırsatlardan birinde yine Doğukanın ayağından gelen golle fark yeniden 2 ye yüksldi. Bu golden sonra dahada bi toparlanan Dağlılar fc ekibi üst üste uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı ve bu şutların meyvelerini dakika 44 ve 46 da İsmaille toplayarak maçı beraberliğe getirdiler. Bu golden sonra kendi yarı sahasına daha çok çekilen ekip Gökhanın 47. dakikada gelen golüne engel olamayınca tekrar geriye düştü morel olarak toparlanamayan ekip 50. dakikada yediği üst üste 2 golle maçtan 8-4 lük mağlubiyetle ayrıldı.
Kontra atak takımında kalede Oğuzhan vardı birbirinde güzel kurtarışlara imza atan kaleci skorada 1 golle katkıda bulundu. Defan bloğunda Gökhan, Ahmet ve Abdullah görev aldı. Ahmet bu akşam kalesini rakip forvetlere karşı adeta kapı gibi savundu ve mücadelesiyle takımına olumlu yönde katkı sağladı. Gökhan bu akşam en iyi maçlarından birini çıkardı yer yer ataklara destek veren oyuncu hem savunmada üzerine düşen görevi yaptı hemde güzel 2 golle galibiyete katkıda blundu. Abdullah ise bu akşam yerini fazla kaybetmedi oda bu akşam takımı adına elinden gelen mücadeleyi verdi. Orta sahada Eren ve Kadir görev aldı Kadir bu akşam maça tutuk başlasa da ileriki dakikalarda mücadelesiyle ve attığı 2 güzel golle galibiyete büyük katkıda bulundu. Eren bu akşam mücadelesinin yanı sıra uzaktan çektiği şutlarla da etkili olmaya çalışsa da bunda pek başarılı olamadı. İleri uçta görev alan Doğukan ise bu akşam bulduğu her pozisyonu gole çevirdi diyebilir ve galibiyetteki en büyük pay onundu.
Daplılar fc de bu akşam kalede Mehmet vardı. İyi kurtarışlara imza atsada basit gollerde yedi ve takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Defans blogunda Davut,Mehmet ve Erhan vardı maç boyu yerlerini kaybetmeyen oyuncular ne kadar kapalı bir savunma yapsalarda yenilen 8 gole engel olamadılar. Orta sahada Melih ve İsa göre aldı Melih bir çok pozisyonda uzaktan sert şutlarla kaleyi yokladı ancak bunlardan sadec 1’ini gole çevirebildi. İsa bu akşam mücadelesiyle ve attığı bir golle takımına katkı sağlasada oda takımına galibiyeti getiremedi. İleri uçta görev yapan ismail bugün bulduğu fırsatları iyi değerlendirdi ve 3 te gole imza attı üzerine düşen görevi yapan forvet takımının mağlubiyetle sahadan ayrılmasını engelleyemedi.
Maçın Adamı : Doğukan
Maçın Gümüş Adamı : İsmail
Maçın kalecisi: Oğuzhan
Maçın Defansı : Gökhan
Maçın Ortasahası : Melih
Maçın Forvetş : Doğukan
Maçın Centilmeni : Ahmet
Maçın Golü : Melih

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.